Rohkema info nägemiseks:

SAREX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 651; jälgijaid - 7. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta SAREX OÜ kohta arvamuslugu!"

SAREX OÜ hetkeolukord

Juba 651 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 7 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sarex Oü loodi 11.09.2009. Firma loodi eesmärgiga pakkuda transporditeenust Eesti Vabariigi piires ja pakkematerjalide müük.

Ettevõtte põhieesmärgiks on kliendi kauba kiire ja kvaliteetne kohale toimetamine, arvestades seejuures kauba teisaldatavust, ohutut ja efektiivset kohaletoimetamist, tööjõu olemasolu ning hinna otsuseid.

Ettevõtte peamised kliendid on puidutööstused ja saekaatrid. Kaubavedu teostatakse väikekaubikuga ja kasutatakse teiste transpordifirmade teenust.

Antud tegevusvaldkonna juures tuleb arvestada ka hooajalisust, suvehooajal on töömaht suurem, talvel aga tagasihoidlikum. Seoses sellega tuleb ettevõttel pöörata tähelepanu just kauba kiirele ja kvaliteetsele kohaletoimetamisele, luues seeläbi lisaväärtust klientide silmis.

2023 aastal jätkatakse ettevõtte põhitegevusalal –pakkematerjalide müügiga.

Pikemas perspektiivis ei ole planeeritud ettevõttel olulisi laiendusi, vaid plaanis on tegutseda väikeettevõttena Eesti piires.

Majandusaasta müügitulu oli 562 165 eurot ja kasum 53 610 eurot. Palgalisi töötajaid ettevõttes 1, palgakulu 12 845 eurot.

SAREX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.