Rohkema info nägemiseks:

KAREDOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume koostöös mitmete Eesti projekteerimise- ja ehitusettevõtetega kaasaegseid teenuseid ja tooteid farmide rajamiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KAREDOR OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud kaasaegsete lahenduste pakkumisele farmidele. Meie eesmärk on toetada põllumajandustootjaid ja aidata neil saavutada optimaalset tulemuslikkust ning efektiivsust oma tegevustes.

Meie ettevõte on tuntud oma kvaliteetsete teenuste ja toodete poolest, mis aitavad põllumajandussektoril areneda. Meie meeskond koosneb spetsialistidest, kellel on ulatuslik kogemus farmide projekteerimise ja ehitamise valdkonnas ning kes on pühendunud klientide vajaduste täitmisele.

KAREDOR OÜ pakub laia valikut tooteid ja teenuseid, mis hõlmavad farmide erinevaid aspekte. Meie teadmised ja kogemused hõlmavad lüpsiseadmete, piimajahutite, ventilatsiooni ja palju muud. Oleme võtnud endale kohustuse tagada, et meie klientidel oleks juurdepääs parimatele tehnoloogilistele lahendustele, mis aitavad neil oma farme optimeerida ja parandada.

KAREDOR OÜ on teie usaldusväärne partner põllumajandussektoris, kes on pühendunud klientide edule. Meie eesmärk on pakkuda kvaliteetseid tooteid ja teenuseid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele ning aitavad kaasa efektiivsemale ja jätkusuutlikumale põllumajandusele Eestis.

KAREDOR OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Karedori teenused on alati suurepärased ja täpsed. Mul on hea meel, et ma olen nende firmaga koostööd teinud!

- Liisa M.

Karedor pakub häid lahendusi ning alati on abiks ja toetav. Ma soovitan seda firmat kõigile!

- Kerttu P.

Karedor on meie jaoks alati olnud usaldusväärne ja abivalmis. Meil on hea meel, et oleme nende partnerid!

KAREDOR OÜ tegevusaruanne 2022

Karedor OÜ on Eestis asuv ettevõte, mis on spetsialiseerunud farmiseadmete hulgimüügile. Lisaks seadmete müügile pakub ettevõte ka müüdud seadmete hooldus- ja remonditeenuseid, tagades seeläbi nende pikaajalise ja tõrgeteta toimimise. Karedor OÜ ei piirdu ainult seadmete müügi ja hooldusega, vaid laiendab oma teenuseid ka põllumajandusliku tehnika valdkonnas. Ettevõte teeb koostööd teiste põllumajandustehnikat müüvate ettevõtetega, et koostada ja paigaldada loomakasvatushoonetele ventilatsioonisüsteeme. See on oluline teenus, mis aitab tagada loomade tervise ja heaolu, parandades seeläbi ka

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas muuta lüpsmine lihtsamaks ?

Lüpsmise protsessi muutmiseks lihtsamaks võiks teha järgmist: Kasutada õiget lüpsiseadet: Vali lüpsiseade, mis on sobilik teie loomade suuruse ja tüübi ja
ssb.ee
Lüpsmise protsessi muutmiseks lihtsamaks võiks teha järgmist: Kasutada õiget lüpsiseadet: Vali lüpsiseade, mis on sobilik teie loomade suuruse ja tüübi jaoks. Harjuta lüpsmise tehnikat: Lüpsmise tehnikat saab parandada harjutamisega, et tagada õige surve ja liikumine. Puhasta piimatoodangut: Enne lüpsmist puhasta piimatoodangut, et vältida piimakahjustusi ja suurendada piima kvaliteeti. Hoolitse oma loomade eest: Hoolitse oma loomade eest, et tagada nende hea tervis ja piima tootmine. Investeeri põllumajandusmasinatesse: Investeerida põllumajandusmasinatesse, nagu

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.