Rohkema info nägemiseks:

ANNILO ARENDUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete külmhoonete, lao- ja kontoriruumide renditeenuste pakkumisele, kohandades ruumid vastavalt klientide vajadustele ning pakkudes jätkusuutlikke ja tehnoloogiliselt innovaatilisi lahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast ANNILO ARENDUS OÜ-sse, teie usaldusväärseks partneriks külmhoone, lao- ja kontoriruumide rendi valdkonnas! Oleme uhked selle üle, et saame pakkuda mitmekülgseid ja kvaliteetseid renditeenuseid, mis vastavad teie ettevõtte vajadustele. Meie eesmärk on muuta teie äri igapäevaelu lihtsamaks, pakkudes turvalist, kvaliteetset ja paindlikku rendilahendust.

Üks meie põhitegevusvaldkondi on külmhoone, lao- ja kontoriruumide rendile andmine. Oleme pühendunud tagama, et teie kaubad oleksid alati optimaalses temperatuuris ja turvaliselt hoitud. Lisaks pakume laoruumide jooksvaid ja kapitaalremontiteenuseid, et tagada teie varade pikaajaline vastupidavus ja ohutus. Meie professionaalne meeskond on kogenud ja asjatundlik ning tagab, et teie renditud ruumid vastaksid alati kõrgeimatele standarditele.

Jätkame laoruumide kapitaalremontidega, et tagada veelgi paremad tingimused teie kaupadele. Samuti otsime pidevalt uusi kliente, et laiendada meie partnerkonda ja pakkuda veelgi rohkem võimalusi teie ettevõtte kasvuks. Uute klientide lisandumine annab meile võimaluse suurendada mitte ainult meie enda, vaid ka teie äri tulutaset. Meie eesmärk on olla teie usaldusväärne partner, kes aitab teil saavutada suuremat edu ja kasvu.

Meie rendiruumid on hooldatud ja kvaliteetsed, tagades teie kaupade ohutuse ja säilimise. Pakume paindlikke renditingimusi, mis vastavad teie ettevõtte vajadustele ja eelarvele. Meie meeskond on alati valmis abistama ja pakkuma professionaalset tuge teie küsimuste ja murede korral. Oleme pidevalt uuendamas ja parandamas meie rendiruume, et tagada teie rahulolu ja usaldus meie teenuste vastu.

Ootame teid ANNILO ARENDUS OÜ-sse! Kui olete otsimas usaldusväärset partnerit külmhoone, lao- ja kontoriruumide rentimisel või vajate täiendavat informatsiooni meie teenuste kohta, võtke julgelt ühendust meie sõbraliku meeskonnaga. Oleme siin selleks, et leida just teie ettevõttele sobivaim lahendus. Teie edu on meie prioriteet!

Võtke meiega ühendust juba täna!

Kontakt:

annilo@ptl.ee
+372 654 9160

ANNILO ARENDUS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marianne T.

Ruumid olid täpselt sellised, nagu me vajasime. Väga puhtad ja hästi hooldatud.

- Peeter R.

Rõõm oli nendega koostööd teha.

- Laura H.

Nende külmhoone oli täiuslik meie toodete säilitamiseks.

ANNILO ARENDUS OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Annilo Arendus on ettevõte, mille põhitegevusalaks on külmhoone, lao- ja kontoriruumide rentimine. See on nende peamine sissetulekuallikas, moodustades 772 609 eurot, mis on 98,7% kogu käibest. Lisaks sellele on neil ka kõrvaltegevusena parklate haldamine, mis toob sisse veel 10 342 eurot, ehk 1,3% kogu käibest. Majandusaastal oli OÜ Annilo Arendus müügitulu 782 951 eurot, mis on märkimisväärne 15,5% suurem võrreldes eelmise aastaga. See näitab, et ettevõte on kasvutrendis ja suudab oma tegevust edukalt laiendada. Ettevõtte eesmärgid 2023. aastaks on kindlustada omakapitali tulutase ning

Dropdown

kõik artiklid

Millised on kaasaegsed kontoriruumid?

Kaasaegsed kontoriruumid on palju enamat kui lihtsalt töökohad. Need on kujundatud vastama tänapäeva töökeskkonna nõudmistele, mis on märkimisväärselt muutunud
ssb.ee
Kaasaegsed kontoriruumid on palju enamat kui lihtsalt töökohad. Need on kujundatud vastama tänapäeva töökeskkonna nõudmistele, mis on märkimisväärselt muutunud viimastel aastatel. Kaasaegsed kontoriruumid on loodud eesmärgiga edendada tõhusust, innovatsiooni ja töötajate heaolu. Selles artiklis uurime, millised on kaasaegsete kontoriruumide peamised tunnusjooned. Kaasaegsed kontoriruumid on sageli avatud planeeringuga, mis soodustab koostööd ja suhtlust meeskonnaliikmete vahel. Need ruumid on kujundatud nii, et töötajad saaksid kergesti suhelda ja jagada ideid. Avatud planeeringuga kontorites

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.