Rohkema info nägemiseks:

J.A.K.O. STUDY & SURVEY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 510; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta J.A.K.O. STUDY & kohta arvamuslugu!"

J.A.K.O. STUDY & SURVEY OÜ hetkeolukord

Juba 510 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

J.A.K.O. STUDY & SURVEY OÜ põhitegevuseks on hotellide ja spaadega seonduvate kinnisvaraarenduste konsulteerimine. Läbi konsultatsioonide pakutav oskusteave hõlmab järgnevaid tegevusi: 1. Hotelli arhitektuurse ruumiplaani lähteülesande koostamine; 2. Hotelli sisearhitektuurse lähteülesande koostamine; 3. Hotelli insener-tehniliste lähteülesannete koostamine (s.h. kütte ja ventilatsiooni lähteülesanne, elektrivarustuse ja valgustuse lähteülesanne, veevarustuse ja kanalisatsiooni lähteülesanne, IT infrastruktuuri ja telekommunikatsiooni lähteülesanne, valve ja läbipääsusüsteemi lähteülesanne); 4. Spaa sauna ja basseinitehnoloogia lähteülesande koostamine, tehnilise spetsifikatsiooni kirjeldamine, hanke läbiviimine ja seadmete paigalduse kontrollimine; 5. Projekteerimise nõustamine ja tellija huvide kooskõlastamine (s.h. eskiis, eel-, põhi- ja tööprojekti kooskõlastamine); 6. FF & E (Fixture, Furniture & Equipment) spetsifikatsiooni loomine, eelarve koostamine, pakkumiskutsete ettevalmistamine, hankekonkursside korraldamine ja paigalduse kontrollimine; 7. Hoone kasutusvalmiduse inspekteerimine ning ehituse kvaliteediga seotud vaegtööde loendi koostamine.

Aruandeaasta jooksul müüs ettevõte konsultatsioone peamiselt riigisiseselt.

J.A.K.O. STUDY & SURVEY OÜ teiseks tegevuseks on majutusasutustele ja spaadele suunatud võrdlusanalüüsi teenuse pakkumine olles

Benchmarking Alliance Nordic AB ametlik esindaja Eestis. Võrdlusanalüüsi teenuse näol on tegemist veebikeskkonnaga, mis võimaldab võrrelda oma käsundushotelli tegevusnäitajaid teiste hotellide ja spaade tegevusnäitajatega. Täiendavaks tegevussuunaks 2023.aastal on võrdlusanalüüsi teenuse laiendamine toitlustusasutustele.

2023. aastal olulisi investeeringuid ei tehtud, neid ei planeerita ka 2024. aastaks.

J.A.K.O. STUDY & SURVEY OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.