Rohkema info nägemiseks:

CYBERCAT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kõiki juuksepikenduste teenuseid, sealhulgas traditsioonilise juuksuri, keemilise sirgendamise ja lamineerimise kõrval kohandatud käsitöövõimalusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ilu ja oskusteave põimuvad, kus iga salk jutustab loo peenusest ja eneseväljendusest. Cybercat'is oleme me rohkem kui lihtsalt salong; oleme teie juuste potentsiaali käsitöölised. Meie missioon on lihtne, kuid sügav: 'Pakume täielikku valikut juuksepikenduste teenuseid, sealhulgas kohandatud käsitsi valmistatud võimalusi, kõrvuti traditsioonilise juuksuritöö, keemilise sirgendamise ja lamineerimisega.'

Kiire südamega Tallinnast toome teieni erakordse valiku juuksuriteenuseid, mis on kohandatud iga juuksesalgu ilu avamiseks. Meie salong on pühakoda neile, kes otsivad muutust, innovatsiooni ja kõrgeimat kvaliteeti juuksehoolduses. Olgu teie sooviks keratiinipikendused, teip-pikendused või külmad pikendused, meie osavad spetsialistid on juuksepikenduste tehnoloogia ja disaini esirinnas.

Neile, kellel on lühemad juuksed, on meie juuksepikendused lühikestele juustele mängu muutjad, sulandudes sujuvalt teie loomulike juustega, et luua pikkuse ja mahu illusioon. Meie käsitsi valmistatud juuksepikendused on meie käsitööle pühendumise tunnistuseks, tagades, et iga klient saab isikupärase puudutuse.

Kuid meie teenused ulatuvad kaugemale kui lihtsalt esteetika. Oleme pühendunud teie juuste hooldamisele, pakkudes töötlusi nagu keemiline sirgendamine ja lamineerimine, et tagada teie juuste tervis, vastupidavus ja sära. Meie salong on ka hariduse keskus, pakkudes koolitust paigaldajatele ja edasimüüjatele, andes neile teadmised ja oskused juuksuritööstuses silma paista.

Meie klientide kogemused räägivad enda eest:

'Suurepärane teenindus ja kvaliteet! Kui keegi soovib juuksepikendusi, siis see on koht, kuhu minna! Tänu teile!'
'Juuksurisalong, baar, jututuba - mida veel võiks salongilt tahta. Minu suur tänu ilusa töö eest Kristiinale...'

Cybercat'is usume me muutuse jõusse ja sellega kaasnevasse enesekindlusse. Meie loosung, 'Vabasta oma juuste potentsiaal!', võtab kokku meie visiooni tõsta teie juuksed nende kõrgeimasse vormi. Külastage meid ja laske oma juuste teekonnal suurepärasuse poole alata.

Küsimuste korral või aja broneerimiseks võtke ühendust meie spetsialistidega numbril +372 5688 6658. Oleme saadaval paindlike aegade jaoks, sealhulgas õhtuti ja nädalavahetustel, et sobituda teie elustiiliga.

Andke endale võimalus erakordse juuksuritöö ja juuksepikenduste teenuste jaoks. Andke endale võimalus Cybercat'i kogemuseks.

CYBERCAT OÜ kontaktid

CYBERCAT OÜ tegevusaruanne 2022

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas ettevõtte müügitulu 134 906 eurot (2021.a.: 112 021 eurot), otse- ja tegevuskulud 75 370 eurot (2021.a.: 84 394 eurot), põhivarade kulum 1 186 eurot (2021.a.: 209 eurot). Aruandeaasta kasum kujunes kokku summaga 9 313 eurot (2021.a.: 8 760 eurot). Personal Aruandeaastal töötas ettevõttes keskmiselt 4 töötajat, palgakulu moodustas kokku 49 003 eurot (sh sotsiaalmaksud 12 399 eurot). Juhatuse liikme tasusid ei ole arvestatud ega makstud, samuti ei ole juhatus saanud muid olulisi soodustusi. Cybercat OÜ juhatus koosneb ühest liikmest:

Dropdown

kõik artiklid

5 põhjust, miks valida keratiinipikendused

Kui soovite oma loomulikke juukseid täiustada, on keratiinipikendused esmaklassiline valik, mis pakub vastupidavust, loomulikku välimust ja juuste tervise eelis
ssb.ee
Kui soovite oma loomulikke juukseid täiustada, on keratiinipikendused esmaklassiline valik, mis pakub vastupidavust, loomulikku välimust ja juuste tervise eeliseid. Keratiin, mis on loomulikult juustes leiduv valk, kasutatakse sideme loomiseks, mis on tugev, kuid õrn teie lokkide suhtes. Vaatame lähemalt peamisi põhjuseid, miks keratiinipikendused on kvaliteetse juuksetäienduse otsijate esimene valik. Põhjus 1: Loomulik välimus ja tunnetus Keratiinipikendused on tuntud oma võime poolest sulanduda sujuvalt teie loomulike juustega. Keratiini sidemed on praktiliselt märkamatud, pakkudes sujuvat

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.