Rohkema info nägemiseks:

TIVECO EHITUSMEISTER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid lahendusi, mis muudavad teie kodu unikaalseks ja kaasaegseks. Meie meeskond on valmis looma ruume, mis peegeldavad teie isikupära ning lisavad elegantsi ja valgust teie igapäevaellu.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie ettevõte on pühendunud siseviimistluse, värvimise ja klaasimise valdkonnas ning pakub kvaliteetseid lahendusi, et muuta teie kodu või äripind hubaseks ja stiilseks. Meie meeskond on kirglik ja kogenud, pakkudes teile professionaalset teenust igal sammul.

Meie meeskond on koosneb hoolikalt valitud spetsialistidest, kellel on aastatepikkune kogemus siseviimistluse, värvimise ja klaasimise valdkonnas. Oleme uhked selle üle, et meie meeskonnas on oskustöölisi, kes suudavad lahendada isegi kõige keerulisemaid väljakutseid. Meie eesmärk on pakkuda teile parimat teenust, mis vastab teie vajadustele ja eelarvele.

Siseviimistlus on meie kirg. Me usume, et hea siseviimistlus on võti hubase ja funktsionaalse kodu või äripinna loomiseks. Meie meeskond on spetsialiseerunud erinevate siseviimistlustehnikatele, sealhulgas krohvimisele, tapeetimisele ja põrandakatete paigaldamisele. Oleme pidevalt kursis uusimate trendidega sisekujunduses, et saaksime pakkuda teile kaasaegseid ja stiilseid lahendusi.

Värvimine on veel üks oluline osa meie tegevusalast. Meie kogenud värvieksperdid kasutavad kvaliteetseid värve ja tööriistu, et anda teie ruumidele värske ja kaunis välimus. Olgu tegemist seinte värvimise, lagede värvimise või dekoratiivsete värvimistehnikatega, oleme valmis teie soove täitma.

Klaasimine on veel üks valdkond, milles oleme eksperdid. Klaaslahendused võivad muuta teie ruumid avaramaks ja valgusküllasemaks. Meie meeskond paigaldab kvaliteetseid klaaslahendusi, sealhulgas aknaid, uksi, peegleid ja klaasist vaheseinu. Oleme valmis teiega koostööd tegema, et leida parimad klaaslahendused teie projektile.

Kokkuvõttes oleme ettevõte, kes on pühendunud siseviimistluse, värvimise ja klaasimise valdkonnas. Meie meeskond on kirglik ja kogenud ning meie eesmärk on pakkuda teile parimat teenust, mis vastab teie vajadustele ja soovidele. Ootame võimalust teiega koostööd teha ja aidata teil muuta teie ruumid kauniks ja funktsionaalseks.

Võtke meiega ühendust juba täna: 

+372 5806 5603

TIVECO EHITUSMEISTER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mart M.

Olen äärmiselt rahul meie koostööga siseviimistluse alal.

- Laura K.

Klaasimine oli tõesti hästi tehtud, eriti klaasist vaheseinte paigaldus.

- Siiri P.

Ma ei saaks olla rahulolevam oma köögi renoveerimisega.

TIVECO EHITUSMEISTER OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Tiveco Ehitusmeister pakub siseviimistluse teenust ettevõtetele ja eraisikutele. 2022 majandusaasta müügitulu langes pisut võrreldes 2021 aastaga, kulude suurenesid ja ettevõte lõpetas majandusaasta kahjumiga. Tööjõukulude summa ja juhatuse liikmele makstud tasud on avalikustatud aastaaruande lisades. 2023 aastal jätkame põhitegevusalal ning prognoosi kohaselt lõpetab ettevõte majandusaasta kasumiga. Plaanis on teha investeeringuid töövahenditesse.

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas maksimeerida valgustust siseviimistluses?

Valgus on üks olulisemaid komponente iga kodu sisekujunduses. See mõjutab meie meeleolu, energiataset ja kogu ruumi atmosfääri. Loomulik valgus, mis tuleb akend
ssb.ee
Valgus on üks olulisemaid komponente iga kodu sisekujunduses. See mõjutab meie meeleolu, energiataset ja kogu ruumi atmosfääri. Loomulik valgus, mis tuleb akendest ja avatud ustest, lisab ruumile erilise võlu ja aitab luua avarama ja elavama tunde. Selle artikli käigus uurime, kuidas maksimeerida valgustust siseviimistluses ja kasutada ära loomuliku valguse maagiat. 1. Vali õiged aknad ja ukseavad: Valgustuse maksimeerimiseks on oluline valida õiged aknad ja ukseavad. Suured aknad, libisemisuksed ja klaasist siseuksed võimaldavad rohkem päevavalgust sisse pääseda. Samuti on oluline

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.