Rohkema info nägemiseks:

STRADACON OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid hüdroisolatsiooni ja tihenduslahendusi ehitus- ja renoveerimisprojektidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

STRADACON OÜ pole lihtsalt ettevõte; oleme iga ehitus- ja renoveerimisprojekti kindlad partnerid. Meie missioon on pakkuda usaldusväärseid hüdroisolatsiooni ja tihenduslahendusi, mis peavad vastu ajaproovile ja rasketele ilmastikutingimustele. Asutamisest alates oleme olnud ehitus- ja kinnisvaratööstuse innovatsiooni esirinnas, spetsialiseerudes betoon- ja asfaltpindadele mõeldud kvaliteetsete toodete tarnimisele ja paigaldamisele.

Meie tooted ja lahendused

Meie tootevalik on pideva uurimistöö ja tipptaseme pühendumuse tulemus. Pakume laia valikut keemiliselt vastupidavaid betooni tihendusaineid, sealhulgas SABA Sealer Field ja SABA Sealer Fast. Iga toode on kavandatud täpselt, et tagada kiire paigaldus, vastupidavus ja professionaalne tihendus. Olgu tegemist horisontaalsete ehitusliidetega või vertikaalsete pindadega, meie tihendusained pakuvad bio- ja keemilist vastupidavust.

Kliendikesksus ja kohandatud lahendused

Mõistes meie klientide erinevaid vajadusi, pakume ka mitmesuguseid bituumenipõhiseid praomastikseid ja eritooteid üldiseks ehituskasutuseks. Meie SABA Primer H17 on meie pühendumuse tunnistus, pakkudes terviklikke lahendusi, mis vastavad igasuguse ehitus- või remonditöö ettevalmistusvajadustele.

Miks valida STRADACON OÜ?

Valides STRADACON OÜ oma järgmiseks projektiks, võite olla kindel, et olete valinud partneri, kes on pühendunud tuleviku ehitamisele aususe, innovatsiooni ja tööstuse juhtiva asjatundlikkuse alusel. Meie lahendused ja teenused tagavad meelerahu, teades, et teie projekt on parimates kätes.

Avastage tipptasemel hüdroisolatsioonilahendusi koos STRADACON OÜ-ga. Oleme siin, et toetada teie projekte ja pakkuda lahendusi, mis tõesti toimivad.

Külastage meie veebilehte või võtke meiega ühendust, et alustada koostööd ja kogeda kvaliteeti, mida pakume.

Kontakt

STRADACON OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Maria K.

Väga rahul teenusega, kõik toimis sujuvalt.

- Kaire L.

Töö oli kiire ja kvaliteetne, soovitan kindlasti!

- Toomas V.

Professionaalsus ja sõbralik suhtumine, suurepärane kogemus.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

STRADACON OÜ tegevusaruanne 2023

OÜ Stradacon põhitegevuseks on hüdroisolatsioonitööde teostamine . Osaühing moodustati 2009.aastal ja koheselt alustati ka põhitegevusega, kuid vahepealsetel aastatel ei leitud piisavalt rakendust. 2023.majandusaastal oli müügitulu 333 tuhat eurot. Järgneval majandusaastal jätkatakse põhitegevusega samas valdkonnas. Juhatus tegeleb uute klientide ja tegevusvaldkonna laiendamise otsingutega parema stabiilsuse saavutamiseks. OÜ Stradacon juhatus on üheliikmeline. Töölepinguid oli sõlmitud nelja töötajaga. Töötasude ja tööjõumaksude summa oli 74,4 tuhat eurot. Tööde teostamisel kasutatakse

Dropdown

kõik artiklid

Milline on hüdroisolatsiooni olulisus asfaltkatetele?

Hüdroisolatsioon ehk veekindlus on ehituses oluline protsess, mille käigus kasutatakse spetsiaalseid materjale, et vältida vee sissetungi struktuuri sisse või l
ssb.ee
Hüdroisolatsioon ehk veekindlus on ehituses oluline protsess, mille käigus kasutatakse spetsiaalseid materjale, et vältida vee sissetungi struktuuri sisse või läbi. Asfaltkatete puhul on hüdroisolatsioon eriti tähtis, sest see kaitseb aluskihte veekahjustuste eest, mis võivad põhjustada varajast lagunemist ja kulukaid remonte. Asfaltkatteid kasutatakse teedel, parklates ja sildadel ning need puutuvad kokku erinevate keskkonnateguritega, mis võivad nende terviklikkust kahjustada. Vesi on üks peamisi kahjutekitajaid, kuna see võib tungida pragudesse ja pooridesse, külmuda, paisuda ja põhjustada

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.