Rohkema info nägemiseks:

ID NETWORK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 495; jälgijaid - 8. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ID NETWORK OÜ kohta arvamuslugu!"

ID NETWORK OÜ hetkeolukord

Juba 495 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 8 Storybooki kasutajat. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

ID Network OÜ on asutatud 2009. a novembris. Ettevõtte põhiliseks tegevusalaks on tuleohutusvaldkonna infosüsteemide loomine, arendus ja müük. ID Networki äriideeks on töötada välja täislahendus, mis võimaldaks kinnisvaraomanikel lihtsa vaevaga enda tuleohutussüsteemidel silma peal hoida ja neid distantsilt hallata. ID Networki toode on infosüsteemi täislahendus, mille eesmärgiks on pakkude kliendile mugavat, efektiivset ja kulusid vähendavat lahendust hoone tuleohutuse kindlustamisel.

Ettevõtte lähiaastate eesmärgiks on uudse haldusteenuse müümine lähiturgudel. Ehkki ekspordiplaan keskendub välja arendatud tuleohutusvahendite haldusteenuste pakkumisele, on võimalik, et positiivse laienemise korral toimub ka vertikaalne laienemine uute toodete ja teenuste suunas. ID Network on oma tegevusele toetust leidnud ka EAS-i eksporditurunduse programmi raames.

ID Network on väikeettevõte, mis seni on arenenud läbi efektiivse teenuste sisseostmise. ID Network ostab sisse veebilehtede valmistamise, andmebaasi programmeerimise jm vajalikud teenused.

2022. aasta müügitulu moodustas 33 363 eurot ning tegevusaasta lõpetati kasumiga summas 17 825 eurot.

ID Network OÜ juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikmele tasu ei arvestatud.

ID NETWORK OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.