Rohkema info nägemiseks:

TREBOR SÜSTEEMID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 304; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TREBOR SÜSTEEMID OÜ kohta arvamuslugu!"

TREBOR SÜSTEEMID OÜ hetkeolukord

Juba 304 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing Trebor Süsteemid on asutatud 15. novembril 2009.a, kantud Harju Maakohtu Registriosakonda 16. novembril 2009.a osakapitaliga 40 000 krooni (2 556 eurot).

OÜ tööd korraldab juhatus. Juhatus on 1-liikmeline.

Põhitegevusalaks on tööstusautomaatika müük, paigaldamine ja programmeerimine (erinevate elektroonikaseadmete omavaheline sidumine loogikakontrolleriga). Klientideks on nii ettevõtted, kui ka eraisikust tellijad. Ettevõtte tegevus on tellimusepõhine.

Majandusaasta müügikäive oli 72 486 eurot, mis on 15% suurem võrreldes 2021. aastaga.

2014.a Politsei- ja Piirivalveamet väljastas tegevusloa valveseadmestiku projekteerimiseks, paigaldamiseks ja hooldamiseks.

Tellimuste mahu olulise suurenemise tõttu oli 2014.a lõpus sõlmitud koostööleping eraisikuga kes kuni 2017.a osutas teenuseid alltöövõtu korras. Tänu püsivale tellimuste mahule vormistati ta alates 2018.a alaliseks firma töötajaks.

2023.a on plaanis jätkata tellimispõhiste nõrkvoolutöödega, võimalusel suurendada müükide arvu nii alltöövõtu korras kui ka otse klientidele, kuid ebastabiilse olukorra tõttu majanduses on tuleviku väljavaated endiselt pigem tagasihoidlikud.

Suuri investeeringuid ei kavandata.

TREBOR SÜSTEEMID OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.