Rohkema info nägemiseks:

ALTERNATIIVENERGIA AGENTUUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 877; jälgijaid - 5. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ALTERNATIIVENERGIA AGENTUUR OÜ kohta arvamuslugu!"

ALTERNATIIVENERGIA AGENTUUR OÜ hetkeolukord

Juba 877 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 5 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,1 punktiga ja kommenteeritud 9 korda.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Alternatiivenergia Agentuur asutati 2009 aastal, tööd alustati 2010 aastal eesmärgiga pakkuda riigiinstitutsioonidele, omavalitsustele, avalikele- ja ühiskondlikele organisatsioonidele ning ettevõtetele ning eraisikutele kogu informatsiooni alternatiivsest energiasäästust. Siia kuulub nii alternatiivenergia seadmete ja tehnoloogiate tutvustus, arendus, väljatöötamine ja projekteerimine - kui taastuvenergiaallikate järjest suurem propageerimine ning passiivtehnoloogiate kasutamine . Järgneval perioodil on kavas arendada edasi pöörates suurt tähelepanu alternatiivenergia seadmetele kasutamaks võimalikult suurt osa looduslikest energiaallikatest vajaliku elekteri ja soojusenergia tootmiseks ning primaar ja sekundaarenergia säästmiseks. Tõhustada täiesti uudse nanotehnoloogilise isolatsioonimaterjali/värvide NANOTER propageerimist, reklaami ja müüki.

Ettevõtte põhitegevusalaks alternatiivenergia projektide koostamine, projektijuhtimine ning vastavad konsultatsioonid ja nõustamised. Suurt osa müügitegevuses soovime saavutada päikese- ning tuuleenergia kasutamisel tarbevee tootmisel ja hoonete kütmisel ning energiaga varustamisel. Selle kõrvale on tõusnud NANOTER materjalide müük.

Planeeritud on arendada edasi maailmas väljatöötatavate alternatiivenergia tehnoloogiate kasutuselevõttu. Laiendatakse koostööd päikesekütteseadmete ja tuulegeneraatorite ning teiste alternatiivenergiaseadmete maaletoomist. Üheks potentsiaalseks partneriks on maailma juhtiv mikroturbiinide tootja CAPSTON (USA) esindaja Soomes SARLIN OY - eesmärgiks CO2 väljaheite vähendamiseks pakkuda Eesti ja Balti turul loodussõbralike koostootmisjaamade paigaldamise võimalust. Lisaks päikesepaneelidele planeeritakse võimaldada soojuspumpade otseühendust päikeseenergiaseadmetega koostöös firmaga Leidi Consult OÜ (Eesti) ja GDH (Saksa).

Koostöö laieneb projektidega Kesk- ja Lõuna-Euroopasse, kus tutvustatakse laiemalt alternatiivenergeetika ja energiasäästu võimalusi. Järjest planeeritakse uudse soojustusvärvi katsetusi ning teste erinevates kliimavööndites. Just uus soojustusmaterjal NANOTER on saamas ettevõtte uueks põhitooteks.Koostöös Hispaania ettevõtte Agencia de Energia Alternativa 2020 SL arendame uusi tooteid ja planeerime tulevikus laiemat müügitegevust eri Euroopa piirkondades.

Ettevõte on antud toodete turustaja üle maailma ja omame juba hetkel allkirjastatud lepinguid 8 riigis ja laienemine on veel ees.

ALTERNATIIVENERGIA AGENTUUR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.