Rohkema info nägemiseks:

BUSINESS MENTOR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 653; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BUSINESS MENTOR OÜ kohta arvamuslugu!"

BUSINESS MENTOR OÜ hetkeolukord

Juba 653 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal oli Business Mentor OÜ põhitegevuseks äri- ja juhtimiskonsultatsioonide teenuse pakkumine otse ja allhankena ning finantsinvesteeringute tegemine. Välja on hakanud kujunema teadustalu mudel, mis võimaldab elatustalus loodusega võimalikult tasakaalus elades ka teadusuuringutega tegeleda ka ilma suuremate investeeringute ja toetusrahadeta. 2023.a. on plaanis täiendada end Tartu Ülikoolis eesti pärimuskultuuri osas.

Jätkuvalt toimus tooteportfelli arendus ja uuringud, teadus-uurimistöö ja tasuta nõustamisprojektid ning töö vabatahtlikuna, mis ei viinud otseste majadustulemuseni, kuid on nõudnud pidevalt kulusid. Seega on järgitud ka põhimõtet - tegutseda ärinõustamise mentorina tasakaalukalt.

Jätkati tegevust teadusuuringutega majanduse ja juhtimise valdkonnas teemal“ Mahemajandus ja mahejuhtimine“ (ingl.k. Organic economy, Organic management) fundamentaalteoreetilise eesmärgiga ja mõistele MAHEKULTUURNE EESTI tähenduse andmine ning eesti pärimuskultuuri ja loodusseadustega seoste ledmine.

Eelmainitu praktikas tõestamiseks on tehtud vabatahtlikku koostööd “Mahe Eesti - Organic Estonia” töögrupi, Eesti Kultuurikoja, Espak Viljandi,

Mercuri International-i, Eesti Ühismets TÜ-ga, Eesti Ökokogukondade ühendusega ja Rein Einastoga. Teadusuuringuteks täiendavalt vahendeid ei ole õnnestunud saada. Kulud on kaetud ettevõtte ja isiklike finantstulude arvelt. Eelnevalt on investeeritud metsa- ja põllumaasse, et kontrollida mahekultuuri mudeleid praktikas.

Business Mentor OÜ omab Eesti Patendiametis kaitstud kaubamärki "Business Mentor" - "mahemajandus ja mahejuhtimine" ja inglise keeles "organic econommy&organic management" - kaubamärgitunnistus NR 54344, mis omab intellektuaalset väärtust.

Aruandeaastal juhtorganitele tasusid makstud ei ole.

BUSINESS MENTOR OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.