Rohkema info nägemiseks:

NORMACO TOOLS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1588; jälgijaid - 18. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NORMACO TOOLS OÜ kohta arvamuslugu!"

NORMACO TOOLS OÜ hetkeolukord

Juba 1588 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 18 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Normaco Tools OÜ on 01.12.2009. a. Eesti Vabariigi äriseadustiku alusel asutatud osaühing.

Osaühingu emaettevõtteks ja kontrollivaks isikuks on Norras registreeritud ettevõte Thermotech A/S, mis tegeleb mobiilsete tööstusseadmete opereerimise ja müügi ning materjalide kuumtöötlusega. Läbi emaettevõtte kuulub osaühing Rootsis Nasdaq OMX Stockholmi börsil noteeritud

Indutrade kontserni, mille konsolideeritud finantsaruanded avaldatakse börsisüsteemi kaudu. Osaühing koos emaettevõttega kuulub Indutrade kontserni koosseisu alates jaanuarist 2013. a.

Normaco Tools OÜ põhitegevus on kaasaskantavate mehhaanilise töötlemise seadmete ja muude eriseadmete ning nende varuosade väljatöötamine ja tootmine. Seadmeid tarnitakse emaettevõttele Thermotech A/S, kuid lisaks sellele tarnitakse seadmeid ka otse kontsernivälistele klientidele EL-s ning osutatakse metallitöötlemise teenuseid Eestis.

Alates 1.01.2023 lõpetas ettevõte oma äritegevuse Eestis.

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.