Rohkema info nägemiseks:

MEVOT INVEST OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
MEVOT INVEST OÜ on spetsialiseerunud kõnniteede rajamisele ja üldehitustöödele, pakkudes täisteenust alates sillutise ja äärekivide paigaldamisest kuni sise- ja välisviimistluseni.
Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Andres H.

Tellisime ettevõttelt kivitöid ja äärekivide paigaldust ning tulemus oli täiuslik. Nad olid kiired ja täpsed ning hind oli väga konkurentsivõimeline.

- Liis A.

Nad tegid meie kodu ümberkujundamise nii lihtsaks ja tõid esile meie hoovi ilu. Suurepärane meeskond, suurepärane tulemus!

- Mihkel G.

MEVOT INVEST OÜ professionaalsus ja kogemus teede- ja platsideehituses on lihtsalt vapustav. Soovitan kindlasti nende teenuseid!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

MEVOT INVEST OÜ tegevusaruanne 2022

Mevot Invest OÜ on Eestis asuv ettevõte, mille põhitegevusalaks on teede- ja platsideehitus, äärekivide- ja sillutuskivide paigaldus ning kaeve- ja pinnasetööd 3D-ekskavaatoriga ja 3D-buldooseeriga. See on spetsialiseerunud töödele, mis nõuavad suurt täpsust ja kvaliteeti, ning on tuntud oma pühendumuse ja professionaalsuse poolest. Ettevõtte põhitegevus on hooajaline, mis tähendab, et töid saab teostada kevadest sügiseni. Kuid see ei tähenda, et talveperioodil jääb ettevõte tegevusetuks. Vastupidi, talveperioodil teostatakse üldehitustöid ning alates 2021. aasta lõpust on ettevõte hakanud

Dropdown

kõik artiklid

Mevot Invest OÜ meistrimehed andsid Jõe tänavale Võsul sootuks uue väljanägemise

Võsul Jõe tänaval asus varem 1960-date keskel paigaldatud vananenud asfaltteekate, mis oli lootusetult kehvas seisus. Tänu meie meistrmeestele sai see teekate u
ssb.ee
Võsul Jõe tänaval asus varem 1960-date keskel paigaldatud vananenud asfaltteekate, mis oli lootusetult kehvas seisus. Tänu meie meistrmeestele sai see teekate uue väljanägemise, kui vana asfalt asendati tänavakiviga. Firma Mevot Invest meistrid töötasid kiiresti ja efektiivselt ning suutsid ühes päevas paigaldada üle 100m² tänavakivi. Töö tulemus räägib enda eest ning näitab meie töömeeste oskusi ja kogemusi. Jalakäijad saavad nüüd nautida uut ja turvalist teekatet, mis annab Jõe tänaval värske ja uue väljanägemise.  Loe lisaks siit .  

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.