Rohkema info nägemiseks:

FURAMO OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme kvaliteetsete ja vastupidavate põrandakattematerjalide pakkumisega nii kodudele kui ka äriruumidele, aidates klientidel luua elegantseid ja funktsionaalseid keskkondi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Furamo on usaldusväärne ja kogemustega põrandakattematerjalide ekspert, kes on olnud turul alates 2015. aastast. Oleme pühendunud pakkuma oma klientidele ja partneritele parimaid lahendusi vastupidavate ja ajatute põrandakatete osas. Meie eesmärk on rahuldada nii ehitusettevõtete kui ka eraisikute vajadused kvaliteetsete põrandakattematerjalide, lisatarvikute ning professionaalse paigaldusteenusega.

Meie tootevalikusse kuuluvad mitmesugused põrandakattematerjalid, sealhulgas laud-, spoon-, lamell-, liist- ja mosaiikparketid. Furamo pakub mitmekülgseid lahendusi, mis rahuldavad ka kõige nõudlikumaid maitseid. Parketi eelis seisneb selle ajatus ilmes, laias mustrivalikus ja erinevates toonides, võimaldades luua ruumides unikaalse atmosfääri.

Meie LVT/SPC põrandakattematerjalid on tuntud oma vastupidavuse poolest veekahjustuste ja kriimustuste suhtes. Laia toonivalikuga põrandakatted on mitte ainult vastupidavad, vaid neid on ka lihtne paigaldada. Need jätavad loomuliku mulje ning pakuvad katsudes meeldivat tunnet. Lisaks on need valmistatud ümbertöödeldud materjalidest, toetades keskkonnasõbralikkust.

Furamo pakub laia valikut erineva disaini ja värvi PVC-põrandakatteid. Need katted on mitte ainult ilusad, vaid ka antibakteriaalsed ja vastupidavad. PVC-katted on äärmiselt hooldusmõnusad, sobides suurepäraselt kohtadesse, kus soovitakse minimeerida hoolduskulusid. Meie valikus leidub ka 100% taaskasutatavaid keskkonnasõbralikke katteid, mille tootmisel ei teki jäätmeid, toetades meie pühendumust keskkonnasäästlikkusele.

Lisaks põrandakatetele pakume ka laias valikus lisatarvikuid ja hooldusvahendeid, sealhulgas liiste, plaatvaipu, porimatid, puitpõrandaid ning spetsiaalseid sportpõrandaid. Meie eesmärk on pakkuda teile kõike, mida vajate, et muuta oma ruumid stiilseks ja funktsionaalseks.

Oleme siin, et aidata teil leida sobivaimad põrandakatted vastavalt teie vajadustele ja eelistustele. Võtke meiega ühendust ning meie asjatundlik meeskond aitab teil valida õige põrandamaterjali ning pakub professionaalset paigaldusteenust. Furamo on teie usaldusväärne partner kõigis põrandakatetega seotud küsimustes.

Tutvuge tootevalikuga!

KONTAKT

FURAMO OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kadi O.

Furamo pakub uskumatult laia valikut, meie kodu uus puitpõrand on täiuslik.

- Peeter E.

Teenindus oli viisakas ja kiire, leidsime koos meeldiva LVT/SPC lahenduse.

- Mart B.

Furamo tiim oskas soovitada just meie vajadustele sobivaid lisatarvikuid.

FURAMO OÜ tegevusaruanne 2022

Alates septembrist 2015 alustati Furamo OÜ põrandakattematerjalide maaletoomisega Euroopa riikidest ning nende jae-ja hulgimüügiga Eesti ettevõtetele. Furamo OÜ eesmärgiks on pakkuda paindlike ja omanäolisi lahendusi. Koostöös partneritega on valikus kõik siseviimistlusmaterjalid, kuid peamine eesmärk on pakkuda ehitusettevõtetele ja eraisikutele kvaliteetseid põrandakattematerjale ning paigaldusteenust. Nomenklatuuri kuuluvad: laud-, spoon-, lamell-, liist- ja mosaiikparketid, lõppviimistletud põrandalauad, sportpõrandad, kommertsvaipkatted, PVC, LVT, põrandaliistud, tarvikud jm.

Dropdown

kõik artiklid

Keskkonnasõbralikud põrandakatted: Teie tee rohelisema tuleviku poole

Keskkonnasäästlikkus on tänapäeva maailmas muutunud oluliseks suunaks, millele üha rohkem inimesi tähelepanu pöörab. Meie artikkel \
ssb.ee
Keskkonnasäästlikkus on tänapäeva maailmas muutunud oluliseks suunaks, millele üha rohkem inimesi tähelepanu pöörab. Meie artikkel \"Keskkonnasõbralikud Põrandakatted: Teie Tee Rohelisema Tuleviku Poole\" toob esile meie keskkonnasõbralikud põrandakatte lahendused, mis ühendavad endas esteetika, vastupidavuse ja vastutustundliku suhtumise keskkonda. Meie põrandakattematerjalid on valmistatud taaskasutatavatest ja ümbertöödeldud materjalidest, mis vähendavad oluliselt tootmise keskkonnamõju. Kasutades uuesti töödeldud materjale, aitame vähendada jäätmeid ja loome keskkonnasõbralikumaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.