Rohkema info nägemiseks:

TOEVEX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 193; jälgijaid - 2. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta TOEVEX OÜ kohta arvamuslugu!"

TOEVEX OÜ hetkeolukord

Juba 193 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 2 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 5,0 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Strateegiline otsus: Äritegevus puudub
Juhatuse liige Endry Tõevälja (10.01.2024): „Ettevõttes puudub endiselt äritegevus ja selle taaskäivitamist plaanis ei ole.“

Tegevusaruanne 2023

TOEVEX OÜ on asutatud 2009. aastal ja on Eesti erakapitalil põhinev ettevõte. Ettevõte kuulub ühele osanikule, kes on samas ka juhatuse liige.

Aruandeaasta algus on 01.01.2023 ja lõpp 31.12.2023.

TOEVEX OÜ eesmärgipäraseks tegevusalaks on mööbli ja muu sisustamisega seotud toodete ja detailide müük, nii vahendamise kui ka ise valmistamise teel.

2023 aastal oli veel keerulisem kui möönunud aasta ja veel selge kuidas ettevõte planeerib edasi minna. Kindlasti jääb üheks tooteartikliks puidust mööbel või muud sisustuses kasutatatad elemendid, aga ka 2023 aasta alguses jätkas ettevõte ehitustegevusega seotud toetavate teenuste ja lõppviimistluse pakkumist soetades selleks ka töövahendeid milleks ettevõtte osanik ettevõttesse ka täiendavaid vahendeid eraldas.

Kuna ettevõtte müügitulu on väga väike ja rõhku tuli panna vajaminevate töövahendite soetamisele, siis aruandeperioodil väga palju tööd ei olnud ja seetõttu ka rahalisi vahendeid nappis ning seetõttu lõpetas juhatuse liige endaga ka töölepingu ning tasu maksmise.

TOEVEX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.