Rohkema info nägemiseks:

GUIBORG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 5109; jälgijaid - 13. Arvustusi - 3; Artikleid 4+ "Kirjuta GUIBORG OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Meie diagnostikud on varustatud tipptasemel seadmetega, mis aitavad tuvastada isegi kõige peenemaid probleeme, tagades veokite optimaalse toimimise. Meie remondimeeskond omab laialdasi teadmisi ja kogemusi, et viia läbi erinevaid remonttöid, alates mootoritest ja piduritest kuni elektrisüsteemideni. Veokite hoolduse osas pakume regulaarseid hooldusteenuseid, et tagada teie veokite usaldusväärsus ja pikaealisus. Lisaks kasutame kuumsurve pesu, et hoida teie veokeid puhtana ja kaitsta neid teedel kogunevate mustuse ja saasteainete eest.

Diagnostika: Meie kõrgtehnoloogilised diagnostikaseadmed aitavad tuvastada veokite võimalikke probleeme enne, kui need muutuvad suuremateks riketeks. See võimaldab meil pakkuda kiireid ja täpseid lahendusi, mis säästavad aega ja raha.

Veokite remont: Meie remondimeeskond on valmis tegema igat tüüpi veokite remonti, olgu selleks mootoriprobleemid, pidurite rikked või muud tehnilised väljakutsed. Me tagame, et teie veokid on kiiresti ja professionaalselt parandatud.

Veokite hooldus: Regulaarne hooldus on veokite pikaealisuse võti. Pakume laias valikus hooldusteenuseid, mis aitavad teie veokitel püsida tipptasemel ja vähendada ootamatute rikete riski.

Kuumsurve pesu: Meie kuumsurve pesuteenus hoiab teie veokid puhtana ja kaitstud kahjulike välismõjude eest, tagades nende välimuse ja pikaealisuse.

Kokkuvõttes oleme meie ettevõte pühendunud teie veokite parimale võimalikule seisukorrale, pakudes tipptasemel teenuseid diagnostikast remondini ja hooldusest kuumsurve pesuni. Usaldage meid oma veokite heaolu eest hoolitsemisel ja laske meie meeskonnal teie äri edendada.

Võtke meiega ühendust: 

+372 5196 8841

GUIBORG OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin T.

Nende põhjalik diagnostika aitas tuvastada probleemi väga kiiresti!

- Lauri P.

Nad hoiavad meie veokeid tipptasemel ja ennetavad probleeme.

- Marko K.

Kiire diagnostika ja kvaliteetne remont. Soovitan teistelegi!

GUIBORG OÜ tegevusaruanne 2022

Guiborg OÜ asutati aastal 2009. Põhitegevuseks on transporditeenuste osutamine. 2022 aasta müügitulu oli 111 511 EUR ning majandusaasta lõppes kasumiga 3866 eurose kahjumiga. Juhatuse liikmetele tasu ei makstud. 2023 aastal jätkatakse põhitegevusega.

Dropdown

kõik artiklid

Kuumsurve pesu: kas see on teie veokipargi jaoks jätkusuutlik valik?

Veokipargi haldamine nõuab hoolikat planeerimist ja hooldust, et tagada veokite optimaalne toimimine ja pikaealisus. Üks oluline aspekt veokite hooldamisel ja k
ssb.ee
Veokipargi haldamine nõuab hoolikat planeerimist ja hooldust, et tagada veokite optimaalne toimimine ja pikaealisus. Üks oluline aspekt veokite hooldamisel ja kaitstes neid teedel kogunevate mustuse ja saasteainete eest on kuumsurve pesu. Kuid kas see on jätkusuutlik valik teie veokipargi jaoks? Selles artiklis vaatleme, miks kuumsurve pesu võib olla tulus ja keskkonnasõbralik valik veoettevõtetele. Kuumsurve pesu - Mis see on? Kuumsurve pesu on meetod, kus veokeid puhastatakse kõrgrõhulise kuuma veega, mis eemaldab tõhusalt mustuse, soola, liiva ja muu saastatuse nii veoki kerelt kui ka

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.