Rohkema info nägemiseks:

ESTEMPLOY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie renditööjõud on Soome ja Eesti ettevõtetes peamiselt ehitus- ja teenidussektoris, ent meie poole pöördutakse väga erinevatest valdkondadest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kas otsid pädevat spetsialisti, kes suudaks täita Sinu ettevõtte vajadused Soomes? EstEmploy on usaldusväärne partner, kellel on üle 10 aasta kogemusi ja lai kontaktevõrgustik, et leida just Sinule sobiv oskustööline Soome turul.

Meie mahukas andmebaas ehitus- ja tööstussektori professionaalidest tagab sulle parima oskustööjõu. Oleme tuntud selle poolest, et suudame leida mitmekesiseid talente lühiajalisteks projektideks või pikemaks tööperioodiks.

Meie töötajad on meie kõige suurem väärtus. Tagame kõikide sotsiaalsete garantiidega töölepingud, tasuta transpordi ja elamise sihtriigis ning emakeelse abi igasuguste küsimuste korral. Sinu töötajate mugavus ja rahulolu on meie prioriteet.

Kas mõtled, kuidas võõras linnas hakkama saada? Ära muretse! EstEmploy võtab enda peale kogu paberimajanduse, majutuse ja transpordi korraldamise. Meie lepingud on eesti keeles, tagades selguse ja läbipaistvuse kõigis etappides.

Meie kogenud värbajad on valdkonna eksperdid, kes tunnevad Soome tööjõuturgu ja seadusandlust põhjalikult. Meie tiim on pühendunud leidma parimad lahendused nii tööotsijatele kui ka tööandjatele.

Kui otsid tööd Soomes, siis EstEmploy seisab Sinu kõrval, et muuta see protsess lihtsaks ja mugavaks. Me ei paku mitte ainult tööd, vaid loome Sinu jaoks uue kodu kaugel kodust. Liitudes EstEmployga, võid kindel olla, et Sinu tööotsingud on meie prioriteet. Unusta muretsemise paberimajanduse või keeruliste lepingute pärast - meie kogenud meeskond võtab selle enda kanda. Kõik dokumendid on koostatud eesti keeles, tagades selguse ja läbipaistvuse. Lisaks hoolitseme selle eest, et Sinu palk laekuks alati õigeaegselt ja kokkulepitud summas.

Aga see pole veel kõik. EstEmploy ei paku sulle mitte ainult tööd, vaid ka kodu ja transporti. Meie meeskond korraldab sulle turvalise ja mugava majutuse ning transpordi, et saaksid keskenduda oma uuele tööle ja elule Soomes. Ära lase keerulistel üleminekuperioodidel end takistada - EstEmploy teeb Sinu jaoks kõik vajaliku, et saaksid uues keskkonnas täielikult sisse elada. Vali muretu tee uue tuleviku poole Soomes ja liitu EstEmployga juba täna.

Kui soovid värvata parimat tööjõudu Soomest, otsid tööd või vajad abi muudes küsimustes, võta meie kliendihalduritega ühendust juba täna! Oleme siin, et muuta Sinu tööotsingud lihtsaks ja stressivabaks. EstEmploy - Sinu usaldusväärne partner Soome tööturul!

Võtke miega ühendust juba täna!

KONTAKT

ESTEMPLOY OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Martin U.

EstEmploy muutis Soome tööotsingu muretuks kogemuseks. Nad hoolitsevad kõigest - alates paberimajandusest kuni transpordi ja majutuseni.

- Karl V.

Olen äärmiselt rahul EstEmploy teenustega. Nemad leidsid mulle mitte ainult töö, vaid ka kodu ja toetasid mind igal sammul.

- Timo S.

EstEmploy teenus on unikaalne ja usaldusväärne. Nad täitsid kõik oma lubadused ning aitasid mul leida mitte ainult töö, vaid ka uue majutuse.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

ESTEMPLOY OÜ tegevusaruanne 2022

EstEmploy OÜ on Eesti ettevõte, mis on alates 2010. aastast pühendunud tööjõurendile. Selle peamine tegevusala on tööjõu vahendamine, mille suurim osa suundub Soome. Aastate jooksul on ettevõte näidanud märkimisväärset kasvu ja arengut, mis on olnud positiivne igas aspektis. Selle pidev areng ja kasv annab kindlust, et ettevõte jätkab sama suunda ka tulevikus. Ettevõtte renditavate töötajate hulgas on palju neid, kes töötavad väliobjektidel. See tähendab, et ettevõtte peamine äritegevuse hooaeg on suvel ja sügisel. Talvel on töötajate arv küll väiksem, kuid suurele osale töötajaskonnast

Dropdown

kõik artiklid

Maksud ja tuludeklaratsioon välismaal tööl olles - renditöötajana Soomes töötamise näide - Estemploy

Üks olulisemaid teemasid välismaal töötamise korral on maksud ja tuludeklaratsioon. Kuidas muidu teaksid, millised on Sinu kohustused maksude osas või millised
ssb.ee
Üks olulisemaid teemasid välismaal töötamise korral on maksud ja tuludeklaratsioon. Kuidas muidu teaksid, millised on Sinu kohustused maksude osas või millised õigused kehtivad sotsiaalsetele garantiidele nagu tervisekindlustus või pension? Kuna maksusüsteemid erinevad riigiti, nõuab kohalike seaduste tundmaõppimine aega ning tihtipeale asjatundjate abi. See vaev tasub aga end kindlasti kuhjaga ära. Vaid teades, kui suur osa Sinu töötasust läheb maksudeks ja kui suur osa laekub reaalselt pangakontole, on sul võimalik hinnata tööpakkumiste atraktiivsust enda jaoks. Lisaks väldid hilisemaid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.