Rohkema info nägemiseks:

JUTAMAX OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 532; jälgijaid - 0. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta JUTAMAX OÜ kohta arvamuslugu!"

JUTAMAX OÜ hetkeolukord

Juba 532 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding aga tema tegevusi ei jälgi ükski kasutaja. Ettevõttele hinnanguid antud ei ole ja kommentaarid puuduvad samuti.

Tegevusaruanne 2022

Osauhing JUTAMAX on Eesti ettevõte, mis asutati 2010. aastal. Alates selle asutamisest on ettevõte pühendunud ehitiste püstitamisega seotud keevitustöödele, pakkudes kvaliteetseid ja usaldusväärseid teenuseid. Ettevõtte osakapital on 2556 eurot, mis näitab ettevõtte finantsstabiilsust ja pühendumust oma tegevusalale.

Ettevõtte tootmisuksed asuvad Jõhvi linnas, mis on tuntud oma tööstusliku infrastruktuuri ja kvalifitseeritud tööjõu poolest. Jõhvi asukoht pakub ettevõttele suurepäraseid võimalusi laienemiseks ja kasvuks, võimaldades neil pakkuda oma teenuseid laiemale kliendibaasile.2022. aastal oli ettevõtte realiseerimise netokäive 109395 eurot. Kuigi see näitaja võib tunduda muljetavaldav, lõppes 2022. aasta ettevõttele kahjumiga 16 614 eurot. See on tingitud mitmest probleemist, mis on seotud ettevõtte taastamisega pärast pikka pausi. Ettevõte on nüüd silmitsi suure konkurentsiga suurte ettevõtetega, mis on väljakutse, mida nad aktiivselt üritavad ületada.

Ettevõtte juhtkond on teadlik nendest probleemidest ja on võtnud meetmeid nende lahendamiseks. Nad teevad koostööd Soome partneritega, et vaadata üle oma finantsküsimused ja leida parimad lahendused ettevõtte kasvu ja stabiilsuse tagamiseks.

Osauhing JUTAMAX juhtkond koosneb kahest juhatuse liikmest, kes ei ole palgalised. 2022. aastal ei makstud neile eraldi juhatuse liikme tasu, mis näitab ettevõtte pühendumust kulude haldamisele ja efektiivsusele.

Ettevõtte töötajate arv on samuti märkimisväärne. Aruandeperioodil oli ettevõttes keskmiselt 7 töötajat ja palgakulu koos sotsiaalmaksuga oli 109 112 eurot. See näitab, et ettevõte väärtustab oma töötajaid ja investeerib nende heaolu ja arengusse.

Kokkuvõtteks on Osauhing JUTAMAX pühendunud oma tegevuse parandamisele ja kasvule. Vaatamata mõnele väljakutsele on ettevõte pühendunud oma eesmärkide saavutamisele ja on valmis tegema kõik vajaliku, et tagada oma klientidele parimad võimalikud teenused.

JUTAMAX OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.