Rohkema info nägemiseks:

POLAVER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume kvaliteetseid jalgratta hooldus- ja remonditeenuseid ning müüb hoolikalt valitud jalgrattaid erinevatele kasutajatele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

POLAVER OÜs usume, et jalgratas on enamat kui lihtsalt transpordivahend; see on vabaduse, seikluse ja tervislikuma elustiili värav. Meie missiooniks on tagada, et iga jalgrattur, olgu ta juhuslik sõitja või kogenud entusiast, kogeks rõõmu täiuslikult hooldatud ja sujuvalt sõitvast jalgrattast.

Alates meie loomisest oleme pühendunud põhjalike jalgratta hooldus- ja remonditeenuste pakkumisele, mis vastavad kõrgeimatele kvaliteedistandarditele. Meie oskuslikud tehnikud on kirglikud jalgrataste vastu ja pühendunud erakordse teenuse osutamisele, mis hoiab teie ratast tipptasemel seisukorras.

Kuid me ei piirdu ainult hoolduse ja remondiga. Mõistame õige jalgratta leidmise tähtsust, mis sobib teie vajaduste ja stiiliga. Seetõttu pakume hoolikalt valitud jalgrataste müüki, ulatudes ülikergest Cruzee tasakaaluratastest väikestele kuni vastupidavate maastikuratasteni seiklejatele ja kõike, mis on nende vahepeal. Meie partnerlus juhtivate brändidega nagu Panther, BBF, Goetze ja teised, tagab, et teil on juurdepääs turu parimatele jalgratastele.

Meie pühendumust tipptasemele peegeldab meie Sõida sujuvalt, sõida Polaveriga! loosung. Me seisame meie toodete ja teenuste kvaliteedi eest ning oleme uhked, et pakume võimalust teha proovisõitu, et tagada teie täielik rahulolu valikuga.

Olgu teil vaja lihtsat kummi pumpamist, täpset käiguvahetuse reguleerimist või põhjalikku ülevaatust, meie hoolduspaketid on loodud selleks, et hoida teie sõit turvaline ja nauditav. Ja kui on vaja remonti, siis meie läbipaistev hinnakujundus ja asjatundlik töö tähendavad, et võite meid usaldada kõigega, alates ratas käima panemisest kuni ketti õlitamiseni ja hüdraulilise piduriõli lisamiseni.

Liituge POLAVERi perega ja kogege erinevust, mida professionaalne hoolitsus võib teie rattasõidu teekonnale tuua. Külastage meid täna ja aitame teil leida teie ideaalse sõiduvahendi või tuua teie praeguse ratta parimasse vormi. Koos pedaalime tuleviku poole, mis on täis lõputuid seiklusi ja kallihinnalisi mälestusi kahel rattal.

Kontakt

POLAVER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Anna K.

Tõeliselt sõbralik ja asjatundlik meeskond, soovitan kõigile!

- Marko P.

Minu jalgratas tänab teid, Polaver, suurepärase töö eest!

- Liis T.

Iga kord, kui külastan Polaverit, lahkun rahuloleva kliendina.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Kas sinu jalgratas vajab hooldust? Viis selget märki, mida peaksid teadma.

Jalgrattasõpradele, peredele ja professionaalsetele ratturitele on oluline, et jalgratas oleks tipptasemel seisukorras, et tagada ohutu ja nauditav kogemus. Regulaarne jalgratta hooldus ei ole ainult sujuva sõidu tagamiseks; see on oluline ohutuse, sooritusvõime ja pikaealisuse jaoks. Selles postituses uurime viit selget märki, et sinu jalgratas vajab hooldust. Jalgratta hoolduse mõistmine Regulaarsed jalgratta hooldused on hädavajalikud optimaalse sooritusvõime ja ohutuse tagamiseks. Need aitavad ära hoida väikeste probleemide muutumist suurteks muredeks ja aitavad säilitada sinu jalgratta

Dropdown

kõik artiklid

Kas teate, kuidas leida jalgratas, mis vastab teie vajadustele?

Teekond täiusliku jalgratta leidmiseks võib olla sama põnev kui sõit ise. Olgu te rattasõidu huviline, kvaliteetsete jalgrataste otsingul olev pere või professi
ssb.ee
Teekond täiusliku jalgratta leidmiseks võib olla sama põnev kui sõit ise. Olgu te rattasõidu huviline, kvaliteetsete jalgrataste otsingul olev pere või professionaalne jalgrattur, õige jalgratas võib teie elustiili oluliselt paremaks muuta. See juhend aitab teil valida jalgratta, mis mitte ainult ei vasta teie vajadustele, vaid täiendab ka teie igapäevast rutiini. Enne jalgrataste laia maailma sukeldumist on oluline mõista teie peamist kasutust rattasõiduks. Kas otsite jalgratast tööle sõitmiseks, lõõgastavateks nädalavahetuse sõitudeks või võistlussõiduks? Teie rattasõidu vajadused määravad,

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.