Rohkema info nägemiseks:

MERÜMER OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Meie seadmed kasutavad nutikat tehnoloogiat, mis tagab sujuva veetorustiku toimimise ja kaitseb veekvaliteeti, olles ideaalne valik nii mitme- kui ühepereelamutele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu - Millega me tegeleme?

Meie meeskond pühendub eluruumide mugavuse ja tõhusa veekäitluse pakkumisele. Meie seadmed tagavad tipptasemel tehnoloogia abil veetorustiku sujuva toimimise ja veekvaliteedi kaitse.

Triomat 500 on ideaalne valik mitmepereelamutele tänu oma suurele läbilaskvusele ja võimele toimida suurema läbimõõduga torudega. Seade kasutab nutikat tehnoloogiat, muutes 12-voldise tööpinge 48-voldiseks skaneeritud impulssiks. See impulss suunatakse seejärel viiele mahtuvuslikule toruelektroodile, tagades suurema mõjuulatuse veetorule.

Triomat 400: nutikas valik ühepereelamutele

Triomat 400 on ühepereelamute omanike seas populaarne valik tänu oma kompaktsele kujule ja tõhusale veekäitlusele. Seadme 4. resonantspool mõjub intensiivselt läbijooksvale veele, kasutades kõrgeid impulsspingeid ja läbivooluandurit. Tulemuseks on optimaalne impulss- ja tavatöötsüklite suhe.

Triomat 400 ja Triomat 500 on varustatud kvaliteetsete ekraanidega, mis kuvavad täpset teavet seadmete töö kohta. Mõlema seadme aastased töökulud jäävad ligikaudu 10-eurose piiri piiresse, tagades taskukohase ja tõhusa veepuhastuse.

Lõppsõna: Kui otsite tõhusat ja automaatset veepuhastussüsteemi, mis vastab täpselt teie kodule, siis Triomat 500 ja Triomat 400 on ideaalsed valikud. Mõlemad seadmed tagavad mitte ainult veetorustiku puhtuse, vaid ka madalad käituskulud. Kui soovite rohkem teada saada või konsulteerida parima lahenduse leidmiseks, võtke meiega ühendust - MERÜMER on teie veeprobleemide lahenduste usaldusväärne partner.

Kontakt:

MERÜMER OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Toomas

Tõhus ja mugav. Soovitan soojalt.

- Peeter

Klienditeenindus suurepärane, seade vastab ootustele.

- Liis

Veepehmendus oli parim otsus. Kasutamine lihtne.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Triomat 400 - Nutikas veepuhastus ühepereelamutele

Ühepereelamute veekvaliteedi tagamine on muutunud lihtsaks ja efektiivseks tänu Triomat 400-le, mis on osutunud ühepereelamute omanike seas äärmiselt populaarseks valikuks. See innovaatiline veepuhastussüsteem on loodud vastama nõudliku koduomaniku vajadustele, pakkudes mitmeid eeliseid ja tagades puhta ja kvaliteetse vee kogu kodu tarbeks. Triomat 400 eristub teistest veepuhastussüsteemidest tänu oma 4. resonantspoolile, mis tagab intensiivse mõju veele. Selle unikaalne disain võimaldab seadmel kasutada kõrgeid impulsspingeid, mis omakorda võimaldavad optimaalset impulss- ja tavatöötsüklite

Dropdown

kõik artiklid

Triomat 500 - Täiuslik valik mitmepereelamutele

Üha rohkem inimesi otsib tänapäeval intelligentseid ja tõhusaid lahendusi koduste veeprobleemide lahendamiseks, eriti mitmepereelamutes. Üks selline revolutsioo
ssb.ee
Üha rohkem inimesi otsib tänapäeval intelligentseid ja tõhusaid lahendusi koduste veeprobleemide lahendamiseks, eriti mitmepereelamutes. Üks selline revolutsiooniline seade, mis on tõusnud esile veekäitluse valdkonnas, on Triomat 500. See on mitmepereelamute jaoks spetsiaalselt loodud veepuhastussüsteem, millel on mitmeid unikaalseid omadusi ja eeliseid. Triomat 500 on varustatud suurema läbilaskvuse ja mõjuulatusega, et vastata mitmepereelamute spetsiifilistele vajadustele. Seadme süda on 12-voldisest tööpingest genereeritud 48-voldine skaneeritud impulss, mis suudab tõhusalt töötada suurema

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.