Rohkema info nägemiseks:

PAE LOOMAKLIINIK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume tipptasemel veterinaarteenuseid, hõlmates diagnostikat, ravi ja erakorralist meditsiini, et hoolitseda teie lemmikloomade tervise eest.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Pae Loomakliinik OÜ on alates 2010. aastast olnud teie lemmikloomade tervise ja heaolu kindel toetaja. Meie asutaja, veterinaararst Veiko Meus-Salk, on pühendunud sellele, et teie lemmikud saaksid parimat võimalikku hooldust ja ravi.

Meie kliinik on varustatud kaasaegsete ravimis- ja diagnostikavahenditega, mis võimaldavad meil pakkuda parimat meditsiiniteenust teie lemmikloomadele. Meie kliinikus on olemas oma laboratoorium ja erakorralise meditsiini osakond, tagades kiire ja professionaalse abi igas olukorras.

Pae Loomakliinikus töötab hetkel kogenud meeskond, kuhu kuulub veterinaararst Veiko Meus-Salk ja tema toetavad kolleegid. Meie eesmärk on pakkuda teie lemmikutele parimat ravi ja hoolt. Meie meeskond jätkab pidevat koolitust ja arengut, et olla kursis uusimate meditsiiniliste lähenemisviisidega.

Pae Loomakliinikus pakume laia valikut diagnostilisi teenuseid, mis hõlmavad:

  • Roojaproovi analüüs
  • Endoskoopia
  • Ultraheliuuringud
  • Fluoroskoopia uuringud
  • Röntgenuuringud
  • MRT ja CT skaneerimine
  • EKG uuringud
  • Neuroloogilised uuringud
  • Ortopeedilised uuringud ja silmauuringud

Meie kliinikus on olemas ka laboratoorsed uuringud, mis hõlmavad vere- ja uriinianalüüse, mükoloogilisi uuringuid, mikroskoopiat ning biopsia ja punktsiooniproovide võtmist. Teie lemmiklooma tervise täpne diagnoosimine on meie prioriteet.

Pae Loomakliinikus pakume mitmesuguseid meditsiinilisi protseduure, sealhulgas ravimite manustamist, elustamist ning intensiivravi protseduure. Meie meeskond on valmis kiiresti reageerima hädaolukordades ja tagama teie lemmiklooma kiire ja professionaalse abi.

Pae Loomakliinik pakub ka allergiateste vereseerumist, et tuvastada ja ravida teie lemmiklooma allergiaid. Teie lemmiklooma heaolu on meie jaoks oluline ning meie eesmärk on tagada, et nad saaksid elada õnnelikku ja tervislikku elu.

Kui vajate professionaalset veterinaarabi või soovite lisateavet meie teenuste kohta, võtke meiega julgelt ühendust. Oleme siin selleks, et pakkuda teie lemmikloomale parimat ravi ja hoolt. Usaldage Pae Loomakliinikut, et teie lemmikud oleksid alati heas tervises ja heades kätes.

Võtke meiega ühendust juba täna!

KONTAKT

PAE LOOMAKLIINIK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari V.

Pae Loomakliinik on minu usaldusväärne partner lemmikloomade tervishoius. Nende kiire reageerimine ja professionaalne teenindus on mulle alati meelerahu pakkunud.

- Jaan K.

Olen alati imetlenud kliiniku kaasaegset tehnoloogiat ja pühendunud meeskonda. Nad on aidanud minu koeral kiiresti taastuda mitmesugustest terviseprobleemidest.

- Laura P.

Allergiatestid olid minu kassi jaoks elupäästjad. Tänan Pae Loomakliinikut selle eest, et nad aitasid mul mõista tema allergiaid ja leida sobiva ravi.

PAE LOOMAKLIINIK OÜ tegevusaruanne 2022

Pae Loomakliinik OÜ, mis on pühendunud lemmikloomade tervise eest hoolitsemisele, on teatanud oma 2022. aasta finantstulemustest. Kliiniku netokäive ulatus 80 704 euroni, mis on 3% väiksem võrreldes eelmise, 2021. aasta tulemustega. See on jätkuv trend, kuna ettevõtte käive on viimase viie aasta jooksul olnud kerges languses. Näiteks 2021. aastal langes käive 3% ja 2020. aastal 1%. Ettevõte kasutab mitmesuguseid reklaamikanaleid, sealhulgas interneti infoportaale nagu Google, lemmikloomade portaalid, inforegister, infotelefonid, Soome Tallinna turismiatlase reklaam, sotsiaalmeedia platvorme

Dropdown

kõik artiklid

Kas olete mures oma lemmiklooma tervise pärast?

Teie karvane kaaslane on teie pere oluline osa ning tema heaolu on teile prioriteet. Lemmiklooma tervise hoidmine ja tagamine on vastutus, mida paljud omanikud
ssb.ee
Teie karvane kaaslane on teie pere oluline osa ning tema heaolu on teile prioriteet. Lemmiklooma tervise hoidmine ja tagamine on vastutus, mida paljud omanikud tõsiselt võtavad. Õnneks on olemas partner, kes seisab teie kõrval ja pakub teie lemmikule parimat võimalikku ravi ja hooldust - Pae Loomakliinik OÜ. Selles artiklis uurime, kuidas meie kliinik kasutab kaasaegset diagnostikat ja ravi, et tagada teie karvase sõbra heaolu. Lemmiklooma tervise hindamine algab täpse diagnoosiga, ja Pae Loomakliinik OÜ on varustatud tipptasemel diagnostikavahenditega, mis aitavad meil tuvastada ja mõista

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.