Rohkema info nägemiseks:

ERESOURCE MGMT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 522; jälgijaid - 3. Arvustusi - 1; Artikleid 1+ "Kirjuta ERESOURCE MGMT OÜ kohta arvamuslugu!"

ERESOURCE MGMT OÜ hetkeolukord

Juba 522 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,0 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus eResource MGMT OÜ alustas oma tegevust 2010. aastal. Ettevõtte põhitegevuseks on tarkvarapakettide väljatöötamine ja arendus ning peamiselt keskendutakse äriprotsessidel baseeruvate tarkvaralahenduste arendamisele.

Tulud, kulud ja kasum/kahjum 2022. aastal moodustas eResource MGMT OÜ müügitulu 32 891 eurot. Tegevusaasta lõpetati kasumiga summas 41 478 eurot.

Personal

Aruandeaastal ettevõttes palgalist tööjõudu ei olnud. Tegevusaasta vältel oli juhatus üheliikmeline. Juhatuse liikme töö ei olnud eraldi tasustatud.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Järgmise majandusaasta peamine eesmärk on tarkvara arendustegevuste laiendamine ning ettevõtte arendusvõimekuse tõstmine. Eelkõige planeeritakse suurendada standardtarkvara arenduse osakaalu.

ERESOURCE MGMT OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.