Rohkema info nägemiseks:

EUROINDEKS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme peamiselt pehme mööbli restaureerimise, remondi, paranduse ja ümberehitusega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Kodud on täis lugusid, ja iga mööbliese neis kannab endas omaenda ajalugu. Euroindeks OÜ on olnud pühendunud selle ajaloo säilitamisele ja elustamisele juba alates 1977. aastast. Oleme kujunenud välja kui tuntud ettevõte, kes on spetsialiseerunud kvaliteetse pehme mööbli restaureerimisele ja ümberehitamisele.

Meie eesmärk on mitmekihiline: hoiame au sees traditsioonilisi mööblitöö oskusi, kuid samas oleme avatud uuendustele ja trendidele. Iga meie restaureeritud või ümber ehitatud mööbliese on tõeline kunstiteos, mis peegeldab nii minevikku kui ka tänapäeva stiili. Pakume laia valikut teenuseid, mis hõlmavad kogu pehme mööbli elutsükli. Alustades restaureerimisest, kus antiik- ja tänapäevamööbel leiab uue hingamise algupärase ilme taastamise kaudu, kuni remondi, paranduse ja ümberehituseni – meie meeskond on kogenud ja professionaalne igas valdkonnas.

Mõistame, et kvaliteet ei pea käima käsikäes kõrge hinnaga. Meie hinnakujundus sõltub tööjõust ja materjalikuludest, tagades samal ajal, et iga klient saab parimat teenust mõistliku hinnaga. Lisaks restaureerimisele oleme uhked ka uue, kvaliteetse pehme mööbli valmistajad. Klientidel on võimalus olla osa loomeprotsessist, valides käetugede, istmete ja seljatoe kujud vastavalt nende ainulaadsetele eelistustele.

Meie meistrid ei piirdu ainult töökojas – koduvisiitide kaudu saame hinnata teie mööbli seisukorda ja nõustada parima võimaliku restaureerimislahenduse osas. See personaalne lähenemine on teenus, mida pakume Tartu linnas, hinnaga, mis arvestatakse maha restaureerimistööde kulust. Mõistame, et suuremate mööbliesemete transportimine võib olla väljakutse. Kuigi klient korraldab tavaliselt transpordi, pakume suuremate mööbliesemete puhul ka transporditeenust, et teha kogu protsess võimalikult mugavaks.

Euroindeks OÜ meeskond ei ole lihtsalt teenusepakkujad, vaid ka mööblitaikurid, kes on töötanud suurte firmade ja kuulsate isikutega nii Eestis kui ka väljaspool Euroopat. Meie pikaajaline kogemus on meie tugevus, mis peegeldub igas detailis meie töös.

Euroindeks OÜ on rohkem kui ettevõte – oleme osa teie koduloo jätkamisest, luues mööblit, mis teenib teid aastaid. Kui soovite anda oma mööblile uue elu või tellida täiesti uut, siis võtke meiega ühendust.

Oleme valmis looma midagi erilist, mis peegeldab teie ainulaadset stiili ja maitset.

KONTAKT

EUROINDEKS OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaak O.

Kiire ja professionaalne remont. Mööbel näeb välja nagu uus.

- Priit R.

Muljetavaldav töö pehme mööbli restaureerimisel.

- Helen S.

Tundlik parandus kunstnahale. Pole näha, et seal kunagi probleeme oleks olnud.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Mööbli ümberehitus – Loominguline viis kodu taaskehastamiseks

Kodu on koht, kus looming ja mugavus kohtuvad, ning mööbel mängib selles tähtsat rolli. Euroindeks OÜ viib mööbli ümberehitamise kunsti uuele tasemele, pakkudes ainulaadseid lahendusi vanast mööblist uue loomiseks. Selle artikli kaudu sukeldume mööbli ümberehituse maailma, avastades protsessi alates idee sünnist kuni valmistoote kordumatu disainini. Mööbli ümberehitus algab alati ideest. Euroindeks OÜ loojameeskond istub maha klientidega, kuulab nende soove ja nägemusi ning käivitab loomingulise protsessi. See on hetk, kus vana mööbel saab uue võimaluse elada, muutudes midagi täiesti

Dropdown

kõik artiklid

Pehme mööbli remont: Kuidas lemmikdiivani ilu säilitada?

Kodu hubasus sõltub suuresti sellest, kui mugav ja ilus on pehme mööbel, eriti lemmikdiivan. Ajapikku võib aga isegi parim mööbel näidata kulumise märke, kaotad
ssb.ee
Kodu hubasus sõltub suuresti sellest, kui mugav ja ilus on pehme mööbel, eriti lemmikdiivan. Ajapikku võib aga isegi parim mööbel näidata kulumise märke, kaotades oma endise hiilguse. Euroindeks OÜ astub appi, tutvustades põhjalikult pehme mööbli remondimaailma ja jagades näpunäiteid, kuidas säilitada oma lemmikdiivanit aastaid. Lemmikdiivan on tihti koht, kus jagatakse lugusid, vaadatakse filme ja lihtsalt lõõgastutakse. Kuid korduv kasutamine võib jätta jälje, olgu selleks vedrude nõrgenemine, poroloonide kulumine või katteriide kahjustused. Euroindeks OÜ spetsialistid mõistavad, et diivan

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.