Rohkema info nägemiseks:

KARDIISIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
KARDIISIA OÜ tegeleb Basseinipood.ee-s basseinide ja basseinitarvikute müügi ning terviklahenduste pakkumisega koduaias veemõnude loomiseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Kui unistate mõnusatest päevadest basseini ääres või soovite oma aeda lisada elegantse ja lõõgastava elemendi, siis Basseinipood.ee on teie usaldusväärne partner. Oleme alates 2010. aastast pühendunud basseinide ja basseinitarvikute maaletoomisele, müügile ja terviklahenduste pakkumisele Eestis. Meie eesmärk on tuua teieni lai valik basseine ja lisakomponente, mis vastavad teie vajadustele.

Meie tootevalik hõlmab kõike alates luksuslikest valmisbasseinidest kuni eritellimusel valmistatud basseinideni, et tagada, et leiate just selle, mida otsite. Lisaks pakume ka basseinitarvikuid, mullivanne õues kasutamiseks, infrapunasaunasid ja palju muud. Kui teil on erisoove või soovite midagi erilist, siis ärge kartke meile teada anda. Oleme siin selleks, et teie unistusi ellu viia.

Meie eesmärk on teha basseiniomanikuks saamine võimalikult lihtsaks. Seetõttu pakume mitte ainult basseinide ja basseinitarvikute tarnimist, vaid ka professionaalset paigaldust ja terrassi ehitust. Teie murede hajutamiseks võtame enda kanda kõik vajalikud sammud, et saaksite nautida oma uut basseini ilma stressi ja mureteta.

Hooajal hoiame valmisbasseine ka laos, et rahuldada kiireid basseinisoove. Kuid kuna valik on nii lai, tellime basseini vastavalt teie vajadustele. Muud basseinid ja basseinitarvikud hoiame suures osas hooajal enda laos või tarnime neid suhteliselt kiiresti.

Eestimaa lühikest suve arvestades on bassein parim viis suvehooaja viimast võtta. Pakume ka huvitavaid kütte­lahendusi basseinidele, mis pikendavad hooaega veelgi. Nii saate nautida basseini mugavalt ka jahedamal ajal.

Kui olete mõelnud koduaia basseini rajamisele või vajate nõuandeid ja ideid, siis palun võtke meiega ühendust. Meie kogenud meeskond aitab teil leida sobivaima variandi vastavalt teie soovidele ja eelarvele. Teie rõõmus basseinikogemus on meie prioriteet. Basseinipood.ee on teie usaldusväärne partner basseinide ja basseinitarvikute maailmas. Laske meil aidata teil oma basseinimuinasjutt ellu viia.

Võtke meiega ühendust täna ja leiame parima lahenduse teie vajadustele!

KONTAKT

KARDIISIA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan P.K.

Basseinipood pakub suurepärast valikut basseine ja suurepärast teenindust! Kiidusõnad!

- Kalle T.

Basssein paigaldati kiiresti ja professionaalselt. Lapsed armastavad uut aialisa! Suur tänu teile, Basseinipood.ee!

- Liina K.

Paigaldusprotsess oli sujuv ja kiire ning nüüd on meil aias uhke bassein, mis on muutunud meie sõprade ja naabrite lemmikuks suvekoosviibimiste kohaks. Soovitan!

KARDIISIA OÜ tegevusaruanne 2022

Kardiisia OÜ on Eesti ettevõte, mille peamiseks tegevusalaks on basseinide müük ja hooldus ning basseinidega seonduvate tarvikute müük. See on ettevõte, mis on pühendunud kvaliteetsete basseinide ja nendega seotud tarvikute pakkumisele, et tagada klientidele parim võimalik kogemus. Kardiisia OÜ on tuntud oma pühendumuse poolest klienditeenindusele ja kvaliteedile. Nad pakuvad laia valikut basseine, alates väikestest kodustest basseinidest kuni suurte avalike basseinideni, mis on mõeldud suurtele rahvahulkadele. Lisaks basseinidele pakuvad nad ka mitmesuguseid basseinidega seotud tarvikuid,

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas valida sobiv bassein?

  Suvi on aeg, mil soovime kõik nautida värskendavat suplust ja päikest oma õuealal. Üks parimaid viise selle saavutamiseks on oma basseini omamine. Kui
ssb.ee
  Suvi on aeg, mil soovime kõik nautida värskendavat suplust ja päikest oma õuealal. Üks parimaid viise selle saavutamiseks on oma basseini omamine. Kuidas aga leida endale sobiv bassein, mis rahuldaks teie unistusi ja vajadusi? Selles artiklis vaatleme, kuidas valida oma koduaeda just õige bassein. Kõigepealt peaksite mõtlema, miks soovite basseini. Kas soovite seda kasutada lihtsalt jahutusvahendina suvel või plaanite basseinis regulaarselt ujuda ja sporti teha? Kas soovite luua romantilise oaasi või peresõbraliku meelelahutusruumi? Selgitage oma eesmärgid ja prioriteedid.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.