Rohkema info nägemiseks:

LISTONIA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 207; jälgijaid - 20. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta LISTONIA OÜ kohta arvamuslugu!"

LISTONIA OÜ hetkeolukord

Juba 207 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 20 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Listonia on asutatud 23.03.2010.a.

Põhitegevuseks on EMTAK koodi järgi 74100 – disainerite tegevus.

2022.a. käive oli 0 eurot.

Töötajad

OÜ Listonia juhatus on üheliikmeline. Juhatuse liikmele juhatuse liikme tasu 2022. aastal ei makstud. 2022.a. ettevõttes töötajaid ei olnud.

Areng 2022. aasta oli OÜ Listonia ühes tegevusaasta. OÜ Listonia alustas tegevust disaineribüroona pakkudes klientidele erinevaid disaineriteenuseid.

OÜ Listonia areng eelmisel majandusaastal vastas ootustele, sest ostsime Liidukivi OÜ.

Liidukivi OÜ asutati 12.06.2015.a. Asutamisel oli äriühingu ärinimeks Listonia Kivi OÜ. Listonia Kivi OÜ omandas 100% osaluse osaühingus

Liidukivi. 23.11.2015 kanti registrisse Listonia Kivi OÜ ja osaühingu Liidukivi ühinemiskanne, kus ühendavaks ühinguks oli Listonia Kivi OÜ.

Ühinemise järel jätkas äriühing tegevust Liidukivi OÜ nime all. Ühendatud osaühing Liidukivi tegeles alates 1998. aastast kivi töötlemisega.

Firma kasvas ja arenes pidevalt. Eriti kiire areng toimus viimase 6 aastal. Pärast ühinemist jätkas Liidukivi OÜ kivi põhitegevusena töötlemist.

2022 aasta käbeks kujunes ligi 2.25 miljonit eurot. Liidukivi OÜ toodangust üle 95% läheb teistesse riikidesse, peamiselt Rootsi ja Soomesse.

Järgmisel aastal jätkab Liidukivi OÜ samal tegevusalal. Eesmärk on arendada edasi tootmisbaasi ja suurendada tootmismahtusid. 2023. aastal on kavas laiendada pakutavate toodete valikut, alustada aktiivset müügitegevust Eestis ja siseneda uutele turgudele.

LISTONIA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.