Rohkema info nägemiseks:

ALDIEB OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 231; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ALDIEB OÜ kohta arvamuslugu!"

ALDIEB OÜ hetkeolukord

Juba 231 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Aldieb tegevuse eesmärk on hobustega seotud teenuste, hobuvarustuse müük, hobustega turismiteenuste pakkumine ja vaba aja sisustamine.

Osaühingut juhib ja esindab juhatus. Juhatus on üheliikmeline ja juhatuse tööd korraldab juhatuse esimees. OÜ Aldieb tegutseb alates 05. maist 2010 peale vastava kande tegemist Äriregistris.

Käesolev aruanne on koostatud perioodi 01.01.2022- 31.12.2022 kohta.

Töölepingu alusel töötavaid isikuid oli 2022. aastal üks.

Juhatuse esimehele juhatuse liikme tasu 2022.aastal ei makstud.

Järgneval aruandeperioodil on plaanis kasvatada hobuvarustuse müüki, osutada hobuteenuseid. Eesmärk osta uus paremate omadustega kaless ja ka otsime võimalust osta juurde kaks hobust ja nii tekitada üks ekipaaz lisaks olemasolevale.

Juhatuse esimees: Jaanus Kallaste

ALDIEB OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.