Rohkema info nägemiseks:

MAGIC MOUSE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 730; jälgijaid - 13. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta MAGIC MOUSE OÜ kohta arvamuslugu!"

MAGIC MOUSE OÜ hetkeolukord

Juba 730 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 13 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

2022. aastal oli Magic Mouse OÜ 13's tegevusaasta, kus põhitegevusalaks kinnisvara haldus/rentimine ja kauplemine erinevate krüptovaluutadega. Seoses sõjalise ohuga müüdi suures osas ärikinnisvara maha ja otsiti uusi investeerimise võimalusi. Suurendati ka investeeriunguid sidusettevõttesse ByBlock Technologies OÜ. Tegeleti metsamajandamisega ning arendati kinnistuid Noarootsis.

Metsamajandamisega seotud kuludeks kujunes 3094€.

2023 aastaks arendatakse edasi Noarootsis kinnistuid, eesmärgiga hakata pakkuma majutusteenust. Tõstetakse investeeringuid

ByBlock Technologies OÜ'sse. Ettevõtte omanduses olevad korterid olid kõik pikaajalisel rendil ja klientidel arvete maksmisega probleeme ei ole esinenud. Järgmisel aastal tegeletakse aktiivselt edasi ka erinevate krüptovaluutade kauplemisega ning uute investeeringutega uutesse start-up'idesse.

2022. aastal moodustas OÜ Magic Mouse netokäibeks 39 989 €. Ettevõtte kahjumiks kujunes 91717€, kahjum tuli suuresti laenude kaasamisest.

MAGIC MOUSE OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.