Rohkema info nägemiseks:

LP GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ettevõte on spetsialiseerunud elektritöödele, päikesepaneelide paigaldusele ja kaevetöödele miniekskavaatoriga, pakkudes klientidele jätkusuutlikke energia- ja elektrilahendusi.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

Puhta ja säästliku energiakasutuse suunas liikumine on muutunud üha olulisemaks ning selles teekonnas saame teid juhendada ja toetada. Oleme LP Group, elektritööde ala eksperdid, kellel on üle 20 aasta kogemust, ning nüüd pakume ka päikesepaneelide paigalduse teenust, et aidata teil luua puhtam ja rohelisem elukeskkond.

Meie eesmärk on pakkuda klientidele terviklikke energialahendusi. Oli tegu siis eraisikuga, kes soovib koduenergiat tõhusamalt kasutada, või ärikliendiga, kes otsib viise oma ettevõtte energiakulude vähendamiseks, oleme siin, et teid aidata. Pakume päikesepaneelide paigaldust, elektritöid ja konsultatsioone, et leida teie jaoks parim ja tasuvaim lahendus.

Meie kogemus elektritööde valdkonnas on meie tegevuse alustala. Oleme toonud kvaliteetsed elektrilahendused klientideni juba aastakümneid ning nüüd laiendame oma teadmisi päikeseenergeetika valdkonda. Meie sisemine huvi päikeseenergeetika vastu ja sügavad teadmised elektritöödest võimaldavad meil pakkuda klientidele tipptasemel teenust.

Meie eesmärk on aidata teil teha säästlikumaid valikuid ja luua puhtam elukeskkond. Võtame teie vajadused tõsiselt ning teostame esimesel võimalusel optimaalse hinnapakkumise ja tasuvusarvutuse, et teie jaoks parim lahendus leida. Olgu see päikesepaneelide paigaldus, elektritööde parandamine või energiasäästlikkuse tõstmise nõustamine, oleme teie käsutuses.

Kui soovite alustada puhtama ja säästlikuma tuleviku poole liikumist või vajate nõuandeid energialahenduste osas, siis ärge kartke meiega ühendust võtta. Oleme siin, et aidata teil üks samm korraga puhtama elukeskkonna suunas liikuda. Koos saame muuta maailma paremaks paigaks.

Võta ühendust ja koos leiame ka sulle sobiva lahenduse!

info@pvpaneel.ee
+372 5342 7597

LP GROUP OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Jaan K.

Uus päikesepaneelide paigaldus meie kodus oli suurepärane ja me oleme eriti rahul LP GROUP ettevõttega!

- Kerli P.

Päikesepaneelide paigaldus oli väga kiire ja kvaliteetne. Nad tegid oma tööd täpselt ja konkreetselt!

- Margus T.

Professionaalne elektriprojekteerimine, kiire ja täpne. Tõhus elektritööde lahendus, soovitan!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

LP GROUP OÜ tegevusaruanne 2022

Ettevõte, mille tegevusalaks on elektritööd, on oma valdkonnas tegutsenud juba pikka aega. Elektritööd on nende peamine tegevusala, kuid aruandeaastal laiendasid nad oma tegevust ka ruumide rendile andmisele. See on suurepärane näide ettevõtte mitmekülgsusest ja püüdlusest pakkuda oma klientidele laia teenuste valikut.2022. aasta oli ettevõtte jaoks majanduslikult edukas. Nende aastakäive ulatus 35254 euroni, mis on märkimisväärne summa, arvestades, et tegemist on spetsialiseeritud valdkonnaga. Lisaks sellele suutis ettevõte genereerida kasumit 2589 eurot. See näitab, et ettevõte on suutnud

Dropdown

kõik artiklid

Mis on elektriprojekteerimine?

Elektriprojekteerimine on oluline samm, mis aitab tagada elektrisüsteemide tõhusa toimimise ja energiatõhususe. See on valdkond, mis mängib võtmerolli nii ehitu
ssb.ee
Elektriprojekteerimine on oluline samm, mis aitab tagada elektrisüsteemide tõhusa toimimise ja energiatõhususe. See on valdkond, mis mängib võtmerolli nii ehitusprojektide kui ka olemasolevate hoonete ja rajatiste parendamisel, aidates meil liikuda puhtama ja tõhusama energia suunas. Elektriprojekteerimine on protsess, mille käigus luuakse plaanid ja spetsifikatsioonid elektrisüsteemide ja -võrkude loomiseks ja hooldamiseks. See hõlmab mitmesuguseid aspekte, sealhulgas elektrisüsteemi kujundamist, komponentide valikut, kaabli- ja juhtmestiku paigutamist ning ohutusnõuete järgimist.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.