Rohkema info nägemiseks:

ERESEM OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 953; jälgijaid - 3. Arvustusi - 0; Artikleid 0 "Kirjuta ERESEM OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Meie ettevõtte lugu

ERESEM OÜ on pikaajalise kogemusega ehitusettevõte, mis on pühendunud eramajade hoonestusprojektide arendamisele ning klientide unistuste kodude teostamisele. Meie teenuste hulka kuuluvad võtmed kätte ehitus, katuste ehitus, siseviimistlustööd, põrandatööd ja fassaaditööd.

Kui unistate uue kodu ehitamisest või olemasoleva renoveerimisest, siis oleme teie usaldusväärsed partnerid kogu ehitusprotsessi vältel. Meie ekspertide meeskond võtab enda kanda kõik ehitusega seotud aspektid, alates projekteerimisest kuni valmis hoone üleandmiseni. Teie muretu kodu loomine on meie prioriteet.

ERESEM OÜ tagab teie kodu katuse vastupidavuse ja funktsionaalsuse. Meie katuselahendused kaitsevad teid ilmastiku mõjude eest ning loovad visuaalselt meeldiva ja efektiivse katuseterviklikkuse.

Teie kodu sisemuse viimistlus peegeldab teie isikupära ja stiili. Meie meeskond aitab teil luua sisekeskkonda, mis on nii esteetiliselt kaunis kui ka praktiline. Siseviimistlustööde osas ei tee me kompromisse kvaliteedi osas.

Põrandad on kodu alus, mis peab olema vastupidav ja ilus. ERESEM OÜ spetsialiseerub põrandate paigaldamisel ja viimistlemisel, pakkudes laias valikus kvaliteetseid materjale ja disainilahendusi.

Hoone fassaad on esimene asi, mida teie kodust või ärihoonest märgatakse. Meie fassaaditööd mitte ainult ei kaunista, vaid kaitsevad ka teie vara ilmastiku ja kahjustuste eest.

ERESEM OÜ eesmärk on pakkuda klientidele parimaid ehituslahendusi, mis vastavad nende vajadustele ja soovidele. Meie pühendunud meeskond on alati valmis kuulama ja looma lahendusi, mis rahuldavad isegi kõige nõudlikumaid maitseid.

Kui soovite oma koduprojekti ellu viia või vajate mõnda meie teenust, võtke julgesti ühendust meiega. Oleme siin, et aidata teie ehitusunistused teoks teha. Tuleme rõõmuga appi nii suurte kui ka väikeste projektidega.

Võta meiega ühendust ja leiame sulle sobiva ehituslahenduse!

eeresem@gmail.com
+372 5686 3863

ERESEM OÜ kontaktid

ERESEM OÜ tegevusaruanne 2023

ERESEM OÜ on 2022. aastal aktiivselt tegevust alustanud ettevõte, mille põhitegevusalaks on üldehitus. 2023. aastal tutvuti ehitusturu seisuga ning keskenduti kliendibaasi täiendamisele. Ette sai võetud ning ka lõpetatud mitmeid objekte. 2024 aasta eesmärgiks on eelkõige ettevõtte tegevuse laiendamine ning vastavalt turuolukorrale tegevuse kohandamine. Kindlasti keskendutakse ka 2024. aastal ERESEM OÜ finantsnäitajate parandamisele ja selleks vajalike otsuste vastuvõtmisele.

Dropdown

kõik artiklid

Ehitusmaailma tulevik - üldehituse olulisus ja ERESEM OÜ roll selles

Ehitusmaailm on alati olnud dünaamiline ja pidevas muutumises. Uued tehnoloogiad, keskkonnanõuded ja disainisuundumused muudavad ehitusprojektide olemust ning s
ssb.ee
Ehitusmaailm on alati olnud dünaamiline ja pidevas muutumises. Uued tehnoloogiad, keskkonnanõuded ja disainisuundumused muudavad ehitusprojektide olemust ning sellest tulenevalt ka üldehituse olulisust. Üldehitus on ala, mis hõlmab kogu ehitusprotsessi algusest lõpuni, alates planeerimisest ja projekteerimisest kuni ehitamise ja viimistluseni. See artikkel uurib, miks üldehitus on ehitusmaailma tuleviku seisukohalt nii oluline, ja kuidas ERESEM OÜ on selles valdkonnas esirinnas, pakkudes klientidele tipptasemel teenuseid ja lahendusi. Üldehitus mängib olulist rolli tulevikuprojektides mitmel

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.