Rohkema info nägemiseks:

OLIVE SPA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume mitmekülgset iluteenuste valikut, alates näohooldustest kuni juukselõikuste ja maniküürini.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast Olive SPA OÜ-sse, kus iga protseduur on kutse sukelduda rahulikkuse ja eneseavastamise teekonnale. Asudes Tallinna südames, on meie spa pühapaik neile, kes soovivad värskendada oma meeli ja elustada oma vaimu.

Meie missioon on lihtne: Pakume laia valikut spaahooldusi ja juuksuriteenuseid, et värskendada meie kliente. Alates hetkest, mil astute meie uste vahelt sisse, olete ümbritsetud mugavuse ja luksuse atmosfääriga, mis on loodud pakkumaks ülimat spaakogemust.

Meie teenuste laialdane menüü sisaldab parimaid spaahooldusi näo- ja kehahoolduseks. Kogege meie klassikalist näohooldust, mis jätab teie naha särama, või tõstke esile oma loomulikku ilu meie ekspertide kulmude ja ripsmete teenustega. Omaks võtke lõõgastumise kunst meie kehahoolduse valikutega, mis hõlmavad erinevaid massaaže, ulatudes klassikalistest tehnikatest eksootiliste idamaiste traditsioonideni.

Neile, kes otsivad pääsu igapäevasest, pakuvad meie igapäevased spaapakkumised rahu tükikest. Andke endale luba meie spaariitustele, mis viivad teid rahulikkuse maailma, nagu 'Ida Printsess' või 'Tuhat ja üks ööd', igaüks neist on loodud hingele rahu pakkuma ja meeli äratama.

Olive SPA OÜ-s mõistame ka ilusa välimuse tähtsust. Meie juuksuriteenused viiakse läbi osavate stilistide poolt, kes on pühendunud teie jaoks täiusliku välimuse loomisele, olgu selleks lihtne lõikus või täielik värvi muutus.

Meie loosung, 'Värskenda oma meeli, elusta oma vaimu!', on enamat kui lihtsalt sõnad – see on meie lubadus teile. Iga külastus Olive SPA OÜ-sse on samm tasakaalu, heaolu ja uuenenud energia suunas.

Liituge meiega Olive SPA OÜ-s, kus teie lõõgastumise ja uuenemise teekond ootab. Broneerige oma aeg täna telefonil +372 5556 5938 või külastage meid aadressil Narva mnt 59, Tallinn. Laske meil olla teie puhkuse ja meelelahutuse pelgupaik, koht, kus saate lõõgastuda ja tunda end värskendatuna ja uuenenuna.

Jälgige meid Facebookis ja olge kursis meie viimaste pakkumiste ja hooldustega. Teie heaolu teekond algab siit, Olive SPA OÜ-st.

OLIVE SPA OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mark P.

Olen väga rahul teenusega. Suurepärane kogemus!

- Mark P.

Täielik lõõgastus ja professionaalne teenindus. Aitäh!

- Martin S.

Suurepärane teenindus ja imeline atmosfäär.

- Kati T.

Väga professionaalne ja sõbralik personal. Aitäh!

Mis muudab klassikalise näohoolduse Olive Spa OÜ-s nii eelistatuks valikuks?

Kui soovite säilitada säravat jumet ja pühenduda enesehooldusele, siis klassikaline näohooldus paistab silma kui ajatu valik. Kiire linnaelu keskel on oluline leida pelgupaik tervise ja taastumise jaoks ning klassikaline näohooldus pakub just seda. Kuid mis teeb selle meie nõudlike klientide seas Olive Spa OÜ-s eelistatuks valikuks? Klassikaline näohooldus on kõikehõlmav nahahooldusprotseduur, mis on mõeldud naha puhastamiseks, koorimiseks ja toitmiseks, edendades selget ja hästi niisutatud jumet. See hõlmab tavaliselt mitmeid samme, mis töötavad kooskõlas naha elavdamiseks. Hoolimata uute

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas mõista kulmude ja ripsmete anatoomiat nende õige hoolduse tagamiseks?

Kaunid kulmud ja ripsmed on enamat kui lihtsalt trend; need on oluline osa viimistletud välimusest ja isikliku hügieeni rutiinist. Selles ultimaatses juhendis u
ssb.ee
Kaunid kulmud ja ripsmed on enamat kui lihtsalt trend; need on oluline osa viimistletud välimusest ja isikliku hügieeni rutiinist. Selles ultimaatses juhendis uurime parimaid praktikaid tervete, lopsakate kulmude ja ripsmete säilitamiseks. Kulmude ja ripsmete anatoomia Kulmude ja ripsmete struktuuri ja kasvutsükli mõistmine on nende nõuetekohaseks hooldamiseks hädavajalik. Sukeldume bioloogiasse ja kuidas see mõjutab hooldus- ja ravivõimalusi. Levinud mured ja kuidas neid lahendada Alates hõrenevatest karvadest kuni liigse kitkumiseni, käsitleme kõige levinumaid kulmude ja ripsmete

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.