Rohkema info nägemiseks:

KIVIPOEG OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kanalisatsioonisüsteemide rajamisele, veeteede ehitamisele ning vastupidavate kivi- ja killustikvundamentide loomisele, tagades kvaliteedi ja täpsuse igas projektis.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Iga õitsva kogukonna südames on usaldusväärne infrastruktuurivõrgustik, mis peab vastu ajaproovile. Siin tuleb mängu KIVIPOEG OÜ, ehitus- ja kinnisvaratööstuse tipptaseme sümbol. Meie missioon on lihtne, kuid mõjukas: 'Oleme spetsialiseerunud kanalisatsioonisüsteemide rajamisele, veeteede ehitusele ja vastupidavate kivi- ja killustikaluste loomisele, tagades kvaliteedi ja täpsuse igas projektis.'

Alates meie loomisest oleme olnud eesrindlikud kogukondade kasvu ja jätkusuutlikkuse aluseks oleva infrastruktuuri rajamisel. Meie oskused kanalisatsioonisüsteemide rajamisel tagavad, et iga sademe- ja reovesi hallatakse tõhusalt, vältides keskkonnaohte ja edendades rahvatervist. Meie poolt ette võetud veeteede ehitus projektid kaitsevad vee loomulikku voolu, ennetavad üleujutusi ja toetavad ökosüsteeme.

Kui tuleb juttu vundamentide ehitusest, siis oleme võrreldamatud. Meie töö kivikohtadega ja killustikalustega ei ole lihtsalt kivide ladumine; see on homsetele hoonetele vundamendi rajamine. Me mõistame, et struktuuri tugevus peitub selle vundamendis, mistõttu pakume ainult parimat killustikalustes ja välisrajatiste töös.

Meie pühendumus tipptasemele laieneb ka hoolikale vihmaveeradade ehitusele ja drenaažiteede rajamisele, tagades, et iga meie käsile võetud projekt on varustatud elementidega toimetulekuks. Maapindade ehitamine on kunst, mille oleme viinud täiuslikkuseni, luues ruume, mis on mitte ainult funktsionaalsed, vaid ka keskkonnaga harmoonias.

KIVIPOEG OÜ-ga ei ehita te lihtsalt hooneid; te toetate tulevikku. Meie pühendumus täpsusele, kvaliteedile ja jätkusuutlikkusele teeb meist ideaalse partneri teie järgmiseks projektiks. Laskem käia üheskoos kividele, mis sillutavad teed helgemale ja vastupidavamale homsele.

KIVIPOEG OÜ kontaktid

KIVIPOEG OÜ tegevusaruanne 2022

Kivipoeg OÜ tegeleb välistrasside töödega, kanali-, sade-, dreenaažitrasside rajamise, veetrasside ehituse ja tuletõrje mahutite paigaldamisega. Lisaks biopuhastite/ septikute paigaldamine, imbväljakute rajamine. Võrreldes 2021. aastaga, on müügitulu tõusnud üle kahe korra. Ettevõttes on tööl üks inimene. 2023. aastal on plaanis jätkata ja müügimahtusid kasvatada.

Dropdown

kõik artiklid

Innovatsioon vundamendis - alus tuleviku ehitistele

Vundament, ehk iga ehitise hoolikalt planeeritud alus, kannab endas suurt vastutust, olles otsekui hoone süda ja hinge. Artikkel toob esile KIVIPOEG\'i uuendusl
ssb.ee
Vundament, ehk iga ehitise hoolikalt planeeritud alus, kannab endas suurt vastutust, olles otsekui hoone süda ja hinge. Artikkel toob esile KIVIPOEG\'i uuenduslikud ehituslahendused, mis mitte ainult ei taga vastupidavust, vaid ka panustavad keskkonna säästva ehituse suundumustesse. Enamik inimesi mõistab hoone vundamendi vajalikkust, kuid harva tullakse selle peenemate nüanssidega lähemalt tutvuma. KIVIPOEG\'i eksperdid rõhutavad vundamendi rolli mitmekihilisuses, kujutledes seda mitte ainult struktuurina, vaid kui võtit, mis avab ukse ehitise vastupidavuse ja keskkonnasõbralikkuse poole.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.