Rohkema info nägemiseks:

TEHNOTOP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1154; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta TEHNOTOP OÜ kohta arvamuslugu!"

TEHNOTOP OÜ hetkeolukord

Juba 1154 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga ja kommenteeritud 159 korda.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Tehnotop OÜ /endine firma nimetus BSN Auto Plus OÜ/ on eesti kapitalil põhinev ettevõte, mis loodi 2010.a. aprillis.

Põhitegevusalaks sõidukite tehnilise ülevaatuse teostamine nii sõiduautodele ja järelhaagistele, kui ka mootorratastele, väike bussidele.

Tehnoülevaatuse teostamiseks peab ettevõte vastama Majandus- ja kommunikatsiooniministeeriumi määruse 170 nõuetele ning omama vastavaid ruume, seadmeid ja personali. Nõuetele vastavuse korral sõlmitakse leping

Maanteeametiga.

Nüüd firma omab tegevuseks vajalikku vastavasisulist lepingut Maanteeametiga ning Eesti Akrediteerimiskeskuse erialast pädevustunnistust. Meie käsutuses on kaasaegsed sõidukite kontrollimise seadmed ning spetsiaalselt ülevaatuse teostamiseks rekonstrueeritud testirajaga hoone. Tehnoülevaatust teostavad kvalifitseeritud spetsialistid, kes on omandanud erialase hariduse ja omavad pikaajalist töökogemust antud vallas.

Alates 2014 a. omame kaks punkti, kus teostatakse sõidukite tehnilist kontrolli aadressil:

Betooni 4, Tallinn, 11415

Linnamäe tee 37C, Tallinn, 13912.

Ettevõtte tugevusteks peame eelkõige suurt esindustevõrku ja kõrget tehnilist professionaalsust, mis võimaldab meil teenindada oma kliente kiiresti ja tehniliselt heal tasemel. Usume, et mida paremini läheb meie klientidel, seda paremini läheb ka meil. Sellest lähtuvalt pakume klientidele: o Personaalset lähenemist igale kliendile ja tema vajadustele o Parima hinna ja kvaliteedi suhtega teenuseid

Tulud, kulud ja kasum 2022. aastal moodustas firma müügitulu 507 607 EUR

Müügitulust moodustas 100% teenuste müük.

Keskmine töötajate arv oli 13 inimest.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Tehnotop OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on teenuste mahu suurendamise sidemete ja koostöö laiendamise kaudu, firma turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

TEHNOTOP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.