Rohkema info nägemiseks:

FINE LINE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Fine Line on mitmekülgne ehitusettevõte, mis pakub klientidele terviklikke ehituslahendusi alates uute korruste ehitamisest kuni viimistlustöödeni.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Fine Line on teie usaldusväärne partner kõigis ehitusalastes väljakutsetes, pakkudes terviklikke ehitusteenuseid alates esimesest korrusest kuni viimistluseni. Meie kogemustepagas ulatub võtmed kätte lahendustest kuni keerukate viimistlustöödeni, andes klientidele kindluse, et nende projekt on professionaalide kätes.

Fine Line on spetsialiseerunud mitmekülgsetele ehitusteenustele. Alustades uute korruste ehitamisest ja lõpetades viimistlusega, hõlmates kõike, mis on vajalik teie unistuste kodu või äriruumide teostamiseks. Meie kogenud meeskond suudab ellu viia projekte igas suuruses ja keerukusastmes. Fine Line ei tee kompromisse viimistlustööde kvaliteedis. Olgu tegemist värvimise, tapeetimise või põrandakatete paigaldamisega - meie spetsialistid tagavad, et igas detailis peegeldub meie pühendumus tipptasemele. Teie ruumid jäävad mitte ainult vastupidavaks, vaid ka esteetiliselt nauditavaks.

Meie meeskond on kogenud mitmesuguste ehituslike probleemide lahendamisel. Kas teil on vaja olemasolevat struktuuri tugevdada või eelnevate ehitusvigade parandamist? Fine Line suudab kiirelt ja tõhusalt leida lahenduse, tagades teie vara kestva ja turvalise seisukorra.

Fine Line - me oleme teie ehituspartner, kes ei tee kompromisse kvaliteedis ega tähtaegades. Võtke meiega ühendust ja leiame koos parima lahenduse, mis vastab teie vajadustele ja ületab ootusi.

Teie visioon saab meilt lahenduse - Fine Line OÜ

FINE LINE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Peeter

Tänan meeldiva koostöö eest!

- Merike

Detailirohke ja professionaalne töö.

- Jaan

Meeldiv üllatus – täiuslik tulemus ja suurepärane teenindus!

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Võtmed kätte lahendused: murevaba tee unistuste koduni

Võtmed kätte lahendused renoveerimise valdkonnas viitavad teenusele, kus töövõtja või teenusepakkuja haldab projekti kõiki aspekte algusest lõpuni. See hõlmab esialgset disaini, lubade hankimist, ehitust ja viimaseid puudutusi enne valmis projekti kliendile üleandmist. Termin 'võtmed kätte' on tuletatud kontseptsioonist, et on vaja ainult võtit keerata, et avada täielikult valmis hoone või ruumi uks. Kinnisvaraarendajate, ettevõtjate ja koduomanike jaoks seisneb võtmed kätte projektide atraktiivsus nende lihtsuses ja mugavuses. Kogu projekti usaldades ühele osapoolele, saavad kliendid vältida

Dropdown

kõik artiklid

Tuletõkkeuste tähtsus kaasaegsetes hoonetes

Tuletõkkeuksed on hoone passiivse tulekaitse süsteemi oluline osa. Need spetsiaalsed uksed on mõeldud tule ja suitsu leviku tõkestamiseks hoone erinevate osade
ssb.ee
Tuletõkkeuksed on hoone passiivse tulekaitse süsteemi oluline osa. Need spetsiaalsed uksed on mõeldud tule ja suitsu leviku tõkestamiseks hoone erinevate osade vahel, pakkudes ohutut ja kaitstud põgenemisteed elanikele ning andes hädaabiteenustele rohkem aega reageerimiseks. Kaasaegne hoonekujundus integreerib tuletõkkeuksi mitte ainult seaduslike nõuete täitmiseks, vaid ka elanike turvalisuse ja turvalisuse tagamiseks. Need uksed on strateegiliselt paigutatud koridoridesse, trepikodadesse ja teistesse kriitilistesse piirkondadesse, et kompartmentsida ja tule levikut viivitada.

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.