Rohkema info nägemiseks:

STARLAB AGENCY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1000; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta STARLAB AGENCY OÜ kohta arvamuslugu!"

STARLAB AGENCY OÜ hetkeolukord

Juba 1000 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,8 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2023

Starlab Agency OÜ tegevused 2023 aastal jooksul me väärtustame sisukat aega, sest rõõmus klient on valmis uut õpikogemust ja koostööpartnereid saada.

Starlab Agency OÜ missiooniks on tegutseda selleks, et ettevõte kliendid saaksid erinevate teenuste kaudu sisukalt aega veeta, õppida ja kogemusi saada lisaks sellele ka uued koostöösidemeid.

Starlab Agency OÜ põhitegevusaladeks on ürituste teenindamine, erinevate seminaride, konverentside, meelelahutus ürituste/ seminaride korraldamine ning turunduse teenuste pakkumine lisaks sellele ka igasusust varustuse rent ning loodud loominguline vara (autorite õiguste) kasutamisele andmine.ja trükkiteenuste (materjalide disain), veebilehekülge arendamine, kommunikasiooniteenuste ja konsultatsioonide pakkumine ning vahendusteenuste tagamine.

Kõik teenuseid on suunatud Eesti elanikonna teenindamisele. 2023a. meie äritegevus jätkuvalt oli languses, kuid mitte nii sügavalt ning olukord finantiliselt natuke perenes kuna vähendasime oma kahjumi. Osaühingu tööd juhis Aleksei Golikov. Osaühingu tegevuste ankruteks on erineva sisuga ärikoostöö ürituste korraldamine ja teenindamine, ning teenindas üle 152 kliente (asutusi/organisatsiooni/eraisikuid). Starlab Agency OÜ viis 2023. aastal läbi mitmeid tähtsat tegevusi:- 15 ärikohtumist /seminari / konsultatsiooni - 7 konverentsi / üritusi - 3 kontserte (etenedust.

meelelahutusüritusi) – 3 turunduskampaaniad jm. – jt teenused ja konsultatsiooni. Starlab Agency OÜ jätkas arendama 2023. aastal enda äri kontseptisooni ja kaasajastas oma teenuseid, muutes neid lähtudes oma arengu kontseptsioonist ning kohanes klientide lojaalsuse programmi mida ta on loonud 2021.aastal. 2023 aasta moodustas Starlab Agency OÜ müügitulu on 28089 EUR. Kuid Starlab Agency OÜ, lõpetas kahjuks 2023 a, Ärikahjumiga kuid mitte nii suurega, mis on -9944 EUR, kuna ettevõtte veel areneb, investeeris juurde omanik lisa ressure suurendades muud omakapitali 10.000 eur ning jäädes reservid summas 63 000.

STARLAB AGENCY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.