Rohkema info nägemiseks:

TERVISETOOTED OÜ

3
Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud klientidele pakkuma laia valikut tervislikke ja tervist tugevdavaid tooteid, mis on hoolikalt valitud parimatest allikatest üle maailma.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte Lugu

Tervis on meie kõige suurem aare. See on moto, mis juhib meid, Tervisetooted OÜ-d, pühendunud ettevõtet, mis on tuntud oma laia valiku tervise-, ilu- ja massaažitoodete jae- ja hulgimüügi poolest. Oleme uhked, et oleme Eesti turu juhtiv ettevõte, kes toob sinuni parimad tervisetooteid nii kodu- kui ka rahvusvahelistelt turgudelt.

Tervisetooted OÜ on loonud ainulaadse kaubamärgi, mis koondab enda alla parimad tervislikud tooted kogu maailmast. Oleme hoolikalt valinud tooteid, mis on tuntud oma tervist tugevdavate omaduste poolest. Meie sortimendist leiad kõike alates looduslikest toidulisanditest ja taimsetest ekstraktidest kuni tervendavate massaažiõlide ja looduslike ilutoodeteni. Kõik meie tooted on hoolikalt valitud ja testitud, et tagada nende kvaliteet ja ohutus.

Lisaks oma kaubamärgile esindame uhkusega ka teisi tuntud brände nagu Frantsila loodustooted, Tervaskanto tõrvatooted, Lehtopeat turbatooted ja Hari Treasure ayurveda teed. Need brändid on tuntud oma looduslike ja tõhusate toodete poolest ning täiendavad suurepäraselt meie enda tootevalikut.

Meie meeskond koosneb ekspertidest, kes jagavad kirge tervisliku elustiili vastu. Meie konsultandid on alati valmis sind juhendama ja soovitama parimaid tooteid vastavalt sinu vajadustele ja eesmärkidele. Olgu sulle vaja energiat tõsta, stressi leevendada või lihtsalt oma tervist tugevdada – meil on alati sobiv lahendus.

Kui otsid usaldusväärset partnerit oma tervise ja heaolu tagamiseks, siis oled jõudnud õigesse kohta. Meie eesmärk on pakkuda sulle mitte ainult parimaid tooteid, vaid ka professionaalset nõustamist ning personaalset lähenemist. Oleme uhked oma kogemuste ja teadmiste üle ning oleme valmis jagama neid sinuga.

Kui soovid avastada maailma parimaid tervisetooteid ja saada eksperdinõuannet nende kasutamiseks, võta julgelt ühendust meie sõbraliku meeskonnaga. Oleme siin, et aidata sul saavutada oma tervise- ja heaolueesmärke. Astu esimene samm parema tervise poole juba täna!

Tervisetooted OÜ – Sinu Tee Tervema Eluni!

Tutvuge tootevalikuga meie e-poes!


KONTAKT

TERVISETOOTED OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina H.

Nende tervisetooted muutsid mu elu! Olen täis energiat ja elurõõmu.

- Mart B.

Nende vitamiinid aitasid tugevdada mu immuunsüsteemi. Pole haige olnud juba aastaid!

- Laur G.

en leidnud siit parimad tervisetooteid, mis sobivad minu vegan-elustiiliga.

TERVISETOOTED OÜ tegevusaruanne 2022

Tervisetooted OÜ on Eesti ettevõte, mis on spetsialiseerunud tervise- ja loodustoodete maaletoomisele ja hulgimüügile. Ettevõte loodi 2011. aastal, mis tähendab, et neil on juba üle kümne aasta kogemusi selles valdkonnas. Nende põhitegevusala hõlmab mitmesuguseid tooteid, sealhulgas toidukaupu, toidulisandeid, ürdiekstrakte, looduslikke õlisid, looduskosmeetikat ja hügieenitooteid.2022. aastal näitas Tervisetooted OÜ head majandustulemust, teenides müügitulu 463 343 eurot. Kuigi kasum oli 4266 eurot, ei tehtud sel aastal põhivarasse investeeringuid. Selle asemel keskendus ettevõte kliendibaasi

Dropdown

kõik artiklid

Kuidas leida sisemine tasakaal?

Kas oled kunagi mõelnud, kui oluline on anda oma kehale aega taastumiseks ja hoolitsuseks? Meie kiire elutempo ja pingelised päevad võivad jätta meie kehale ja
ssb.ee
Kas oled kunagi mõelnud, kui oluline on anda oma kehale aega taastumiseks ja hoolitsuseks? Meie kiire elutempo ja pingelised päevad võivad jätta meie kehale ja vaimule jälje. Õnneks on olemas viis, kuidas leida tasakaal ja rahulolu – läbi tervisliku massaaži ja ilurituaalide, mis toidavad nii keha kui ka meelt. Tervisetooted OÜ on sinu usaldusväärne teejuht sel imelisel teekonnal enesetervendamise ja ilu avastamise poole. Meie lai valik kvaliteetseid massaaži- ja ilutoodeteid avab uksed sinu enda spaakeskkonnale kodus. Unusta kiirustav maailm ja astu sisse rahustavasse ja lõõgastavasse

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.