Rohkema info nägemiseks:

UUETOOMA TRADE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Oleme spetsialiseerunud kvaliteetsete autokeemia toodete, Neste õlide, tehniliste vedelike ja pigileotusvahendite hulgimüügiga, pakkudes klientidele usaldusväärseid lahendusi sõidukite tipptasemel hoolduseks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast meie ettevõtte maailma, kus kirg kvaliteedi vastu ja aastatepikkune kogemus kohtuvad, et pakkuda teile parimat. Meie lugu sai alguse 12 aastat tagasi, kui me otsustasime astuda sammu, et täita klientide vajadusi autokeemia ja sarnaste toodete osas.

Meeskond, kellele Te võite loota

Meie ettevõtte süda ja hing on meie pühendunud meeskond. Oleme uhked selle üle, et meie tiim koosneb ekspertidest, kes tunnevad autokeemiat ja tehnilisi vedelikke nagu oma taskut. Meie eesmärk on aidata klientidel säilitada nende sõidukite ja masinate tipptasemel jõudlust ning kaitsta neid igapäevaste keskkonnamõjude eest. Seega saate alati loota meie meeskonna teadmistele, kogemustele ja pühendumusele teie vajaduste rahuldamisel.

Meie tegevusala: Rohkem kui lihtsalt autokeemia

Kuigi meie juured ulatuvad autokeemia hulgimüügi valdkonda, oleme aja jooksul laiendanud oma tegevusala. Lisaks kvaliteetsetele autokeemiatoitudele pakume ka tehniliste vedelike hulgimüüki, sealhulgas pidurivedelike, jahutusvedelike ja palju muud. Meie eesmärk on olla teie usaldusväärseks partneriks, kes hoolitseb teie sõidukite ja masinate sujuva toimimise eest.

Kvaliteet ja keskkonnasõbralikkus

Meie moto on \"Kvaliteet Ennekõike\". Pakume ainult tooteid, mis vastavad kõrgeimatele standarditele, et tagada teie rahulolu ja usaldusväärsus. Samuti oleme uhked selle üle, et suudame pakkuda keskkonnasõbralikke lahendusi, aidates säilitada meie planeedi ilu ja puhtust.

Oleme pühendunud teie vajaduste rahuldamisele ja aitame teil hoida oma sõidukid ja masinad tipptasemel. Tere tulemast meie ettevõttesse, kus kvaliteet ja kogemus käivad käsikäes.

Võtke meiega ühendust:

+372 503 1710

UUETOOMA TRADE OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Marko R.

Neste õlid ja teised tehnilised vedelikud on meie autode jaoks parimad. Kauakestev kvaliteet, mida saab usaldada.

- Rasmus M.

Uuetooma Trade pakub laias valikus autokeemiat. Nende tooted on alati tõhusad ja vastavad kõrgeimatele standarditele.

- Karl V.

Kiire kohaletoimetamine ja professionaalne nõustamine. Uuetooma Trade on meie kindel valik autohooldustoodete osas.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

UUETOOMA TRADE OÜ tegevusaruanne 2022

OÜ Uuetooma Trade, mis on tuntud oma kvaliteetsete õlide ja leotuspesuainete poolest, alustas uuesti aktiivse majandustegevusega 2015. aasta oktoobris. Pärast mõningaid aastaid vaikset tegevust, on ettevõte nüüd taas täies hoos, pakkudes oma klientidele parimaid tooteid. Peamisteks müügiartikliteks on õlid masinatele ja leotuspesuaine. Need tooted on hinnatud nii nende kvaliteedi kui ka vastupidavuse poolest, mis on teinud OÜ Uuetooma Trade'i valikuks paljudele ettevõtetele ja üksikisikutele.2022. aastal on ettevõtte müügitulu kasvanud võrreldes 2021. aastaga 16,3%. See on märkimisväärne

Dropdown

kõik artiklid

Kes me oleme ja millega tegeleme?

Alates meie ettevõtte asutamisest 12 aastat tagasi on meie peamine eesmärk olnud pakkuda klientidele kvaliteetseid tooteid, mis aitavad säilitada nende sõidukit
ssb.ee
Alates meie ettevõtte asutamisest 12 aastat tagasi on meie peamine eesmärk olnud pakkuda klientidele kvaliteetseid tooteid, mis aitavad säilitada nende sõidukite ja masinate tipptasemel jõudlust ning kaitsta neid igapäevaste keskkonnamõjude eest. Oleme uhked oma tegevusala mitmekesisuse üle, mis hõlmab autokeemiat, tehnilisi vedelikke, Neste õlide müüki ning pigileotusvahendite pakkumist. Autokeemia:  Autokeemia on üks meie keskseid valdkondi. Meie eesmärk on pakkuda laias valikus autokeemiatooteid, mis vastavad nii autotöökodade kui ka eraklientide vajadustele. Alates autode hooldusest

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.