Rohkema info nägemiseks:

KODUSPA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1641; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta KODUSPA OÜ kohta arvamuslugu!"

KODUSPA OÜ hetkeolukord

Juba 1641 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,4 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

OÜ Koduspa on asutatud 18. juunil 2010. aastal. Koduspa on pereettevõte, pakkudes tööd neljale inimesele.

OÜ Koduspa peamiseks tegevusalaks on erinevate saunaruumide ehitus, saunaseadmete maale toomine, müük, paigaldus, hooldus ja remont. Lisaks pakutakse klientidele eelpool nimetatud seadmetele lisatarvikuid, aroomaineid ja hoolduskeemiat.

Majandusaastal jätkati olemasolevate klientide teenindamist, lisandus uusi kliente eraisikute, hulgi ostjate ja Spaade seas.

E-pood, mis avati 2020 aastal, vajas pidevaid investeeringuid uuenduse näol, toetades ettevõtte tegevuse nähtavust ja kättesaadavust e-teenuste keskkonnas. Oli andnud häid tulemusi, mida näitas läbi viidud küsitlus klientide seas.

Jätkati kaupluse töö tõhusamaks muutmisega, klientide juurde saamise ja tootekatekooria laiendamisega.

Suurenes varuosade müük ja kauba sortiment ning leiti uusi koostööpartnereid nii Eestist seest kui väljastpoolt. Suurendati oluliselt laovarusid.

Sõlmiti koostööleping Saksamaa ettevõttega, kes toodab saunaaroome.

Ettevõtte käive 2022 aastal pisut langes. Transpordi hinnad tõusid ja tarne ajad pikenesid teatud kaupadele, (nt. metalli sisaldavad kaubad). Languse võis põhjustada Ukraina Venemaa vaheline sõda ja energia hindade üli suur tõus.

Osaleti ehitushangetes, millega saadi juurde püsikliente.

Suur hinnasurve on endiselt jätkuv, konkurentide pidev hinnasõda on kasumi alla viinud. On tavatu olukord, kus saunaseadmeid pakutakse endiselt internetipoodides 2-3% kattega.

Jätkuvalt keskenduti teenuste laialdasema pakkumise suurendamisele erakliendile. Suurenenud erakliendi enda huvi, hinnastrateegia muutusele läbi erinevate pakkumiste, saunaehituses ja saunaseadme müügil.

Esiplaanil oli äriklientidele hooldusteenuse pakkumine spaa seadmete hoolduse vallas. Tulenevalt ettevõtte tegevusspetsiifikast ja pikkadest tarneaegadest, oli vajadus teha investeeringuid lao laienduses, arendusväljaminekuid E-poes ja uute klientide leidmisel kasutades e-keskkonda.

Kauplus, mille kaudu saada juurde kliente, kauba nähtavuse, otsene kontakt kliendiga ja mugavama kauba kättesaadavuse teenuse osutamisel.

2022 aasta oli ettevõttele kokkuvõttes hea, käive mis ulatus pisut üle 1,5 miljoni euroni, jäädi kasumisse. Plaanitud tegevused said tehtud, E-poe täiendamine, kaupluse täiendamine ja uute klientide lisandumine.

Pidevas muutuvas maailmas, 2023 aastal plaanitakse saavutatut hoida, jätkata E-poe, kaupluse täiendamisega ja palgata juurde üks töötaja.

KODUSPA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.