Rohkema info nägemiseks:

INSULA ROBBIE OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 83; jälgijaid - 12. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta INSULA ROBBIE OÜ kohta arvamuslugu!"

INSULA ROBBIE OÜ hetkeolukord

Juba 83 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 12 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Sissejuhatus

Insula Robbie OÜ on ettevõte, mis eesmärk on pakkuda meditsiinilisi teenused oma klientidele. Firma tulevane missioon on aidata inimestel saavutada paremat elukvaliteedi. Firma poolt pakutav abi on mitmekülgne.

Personal

Insula Robbie OÜ majandusaastal töötajaid ei palganud, ettevõttes on üks juhatuse liige, kellele töö eest tasu ei makstud. Juhatuse liikme lepingu lõppemise korral hüvitist ei kompenseerita.

Eesmärgid järgmiseks majandusaastaks

Insula Robbie OÜ põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on projekti edasi arendamine. Tegeletakse uute kontaktide loomise ja olemasolevate kliendisuhete hoidmisega. 2023.aasta suhtes ollakse optimistlikud ning planeeritakse projekti aktiivselt edasi arendada.

INSULA ROBBIE OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.