Rohkema info nägemiseks:

RAKENNUS OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 255; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta RAKENNUS OÜ kohta arvamuslugu!"

RAKENNUS OÜ hetkeolukord

Juba 255 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Rakennus OÜ alustas tegevust 07.09.2010 aastal perefirmana.

2022. aastal oli Rakennus OÜ põhitegevusalaks füüsilise heaoluga seotud tegevus, EMTAK kood 96041. Täpsemalt pakuti klientidele kvaliteetset ja mitmekülgset massaažiteenust ning see moodustas müügitulust ca 68,77%.

Eraldi tuuakse 2022.a aruandes välja ka depilatsiooni- ja pediküüriteenuse ning parafiinhoolduse müük - ca 31,23%, EMTAK kood 96021.

Rakennus OÜ 2022. aasta müügitulu oli 18282 eurot, mis on tõusnud võrreldes 2021 aastaga. Hoolimata alampalga tõusust, väikestest kulude langusest ning kaupade ja materjalide suurest hinnatõusust teenis ettevõte 2022.a väikse kasumi 46 eurot. Kasum küll veidike vähenes võrreldes 2021.a kuid, kuna ettevõtte tõstis teenuste hindasi ja see kattis ära tunduvalt kallinenud kaupade ja materjalide hinnatõusu ja palgatõusu ning selletõttu teeniti ka väike kasum.

Viiruse levik küll alandas 2021 aastal ettevõtte käivet, kuid 2022 aastal jäid kliendid endiselt püsivaks füüsilise heaoluga seotud teenuse tarbimisel, mille põhjuseks võib olla endiselt 2020.aasta kevadel levima hakanud viirus Sars-Cov-2, mis põhjustas ka 2022 aastal klientidele stressi ja vajadust tarbida rohkem füüsilise heaolugaseotud teenust.

2022.a rakendati edasi Rakennus OÜ-s isikliku sõiduauto kompensatsiooni, kuna Rakennus OÜ ainus töötaja elab kohas, kus puudub ühistranspordivõimalus.

Rakennus OÜ ainuke töötaja alustas juba 2016. aastal Kristalli-Reiki koolitusega ja sai 2017. aastal Kristalli-Reiki meistriks. Ta läbis kokku 3 astet. Koolitus nõudis pidevat õppimistegevust ning seejärel pidi vähemalt 3 kuud praktiseerima ja kirjutama õpetajale, kuidas, mis toimus. 10 seanssi 3 erinevale inimesele ühe astme kohta. Teadaolevat hetkel Rakveres Kristalli-Reiki meistreid ei ole, seetõttu on Rakennus OÜ poolt pakutav uudne. 2018.a alustas meie töötaja KI-Shiatsu koolitusega, mille tulemusena saab ta terapeudiks. Antud õppeteekond võtab aega 3-4aastat. Kuus korra on praktikapäevad ja koolitused on erinevad: nii kahe- kui ka kuuepäevaseid. Sellel alal on Eestis väga vähe tegijaid.

Omanäoliste teenustega soovib Rakennus OÜ kasvatada käivet (kuigi on näha, et vähemalt õppeperioodil tuleb ette ka käibelangusi) ning samas aidata inimestel iseennast tervendada. Nimelt on Ki-Shiatsu teraapia Jaapani tuntumaid raviteraapiaid, mis aitab määrata ja mõjutada probleemide algpõhjuseid ning leida probleemi põhjustajat. Teraapiaga stimuleeritakse keha iseeneslikku paranemisvõimet, suurendatakse organismi enda elujõudu, mis on vajalik haiguste tervendamiseks ja ärahoidmiseks. 2021.a esimene poolaasta möödus Rakennus OÜ töötajale uute teadmiste ja oskuste õppimisega ning 2021 aastal omandati Ki-Shiatsu teraapia kutsetunnistus, ning astuti Ki-Shiatsu ühenduse liikmeks. Ki-Shiatsu Ühendus on Eesti Täiend- ja Alternatiivmeditsiini Nõukoja liige. 2021 aasta septembrist alustati Eesti Meditatsiooni Koolis meditatsioooni õpetaja väljaõppega ning mis ka 2022 aasta augstis edukalt lõpetati. Rakennus OÜ töötaja läbis ka 2022 aasta lõpus 50h YIN

YOGA õpetaja kursuse. YIN YOGA on rahulik, meditatiivne joogapraktiga, mille eesmärk on läbi meele vaigistamise oma keha tundma õppimine ja avamine ning sisemise tasakaalu saavutamine. Tuleviku eesmärgiks on ka sellel alal teenust pakkuda.

Rakennus OÜ eesmärgiks 2022. aastaks oli laiendada endiselt pakutavat massaažiteenust, depilatsiooni- ja pediküüriteenust ning parafiinhoolduse müüki ja eesmärkide täitmine 2022 aastal õnnestus ning neid eesmärke järgitakse ka 2023 aastal.

2021. aastal leiti ka uus rendipind keskklinnast küll natuke eemal ja kallim, kuid kliendid saavad nautida teenuse pakkumisel suuremat ruumi ning vaikust ja rahu, mis oli ka eesmärk. Sellega saab ettevõte hoida väärtuslikke vanu kliente ning leida samas ka uusi kliente. 2023 aasta kevadel koliti suuremasse rendipinda, mis on küll jälle kallim, kuid kus saab pakkuda täisväärtuslikku massaažiteenust, depilatsiooni- ja pediküüriteenust ning parafiinhoolduse müüki, mis on ka Rakennus OÜ eesmärk.

RAKENNUS OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.