Rohkema info nägemiseks:

KLIIMA AGENTUUR OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Pakume klientidele tipptasemel soojuspumpade lahendusi, mis tagavad optimaalse sisekliima igal aastaajal.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast KLIIMA AGENTUUR OÜ kodulehele, kus me usume, et täiuslik temperatuur peaks olema standard, mitte luksus. Meie missioon on lihtne: pakkuda tipptasemel küttesüsteeme ja konditsioneerimissüsteeme, mis tagavad teie keskkonnas soojuse talvel, jaheduse suvel!

Alates meie loomisest oleme pühendunud õhuküttepumpade müügile ja hooldusele ning konditsioneerimissüsteemidele, mis peavad vastu ajale. Meie sertifitseeritud professionaalidest koosnev meeskond on osav mitte ainult paigaldamises, vaid pakub ka põhjalikku koolitust ja tasuta nõuandeid, et tagada teile teadmised täiusliku kliima hoidmiseks teie ruumides.

KLIIMA AGENTUUR OÜ-s mõistame, et iga ruum on ainulaadne, mistõttu pakume personaalseid lahendusi, mis on kohandatud teie konkreetsetele vajadustele. Olenemata sellest, kas otsite õhuküttepumpa, mis tõhusalt soojendab teie kodu külmal ajal või konditsioneeri, mis pakub suvisest kuumusest jahedat pelgupaika, on meil oskusteave teie elu- või töökeskkonna parendamiseks.

Meie pühendumus tipptasemele on ilmne igas paigalduses, mida teostame, ja hoolikas hoolduses, mida pakume. Me ei müü lihtsalt tooteid; loome püsivaid suhteid oma klientidega, tagades nende suurima rahulolu. KLIIMA AGENTUUR OÜ-ga valite partneri, kes seisab teie kõrval läbi kõikide aastaaegade.

Küsimuste korral või konsultatsiooni kokkuleppimiseks võtke meiega ühendust aadressil info@kliimaagentuur.ee või helistage meile numbril +372 5995 5005. Haarake mugavuse tulevikust koos KLIIMA AGENTUUR OÜ-ga, kus iga päev on täiusliku kliima päev.

uuri lisaks!

KLIIMA AGENTUUR OÜ kontaktid

5 põhjust, miks valida oma koju õhksoojuspumbad

Eesti kodu- ja ärikinnisvara omanikud otsivad energiatõhusaid kliimaseadmete lahendusi, õhksoojuspumbad on kerkinud esile kui juhtiv tehnoloogia. Pakkudes nii kütmise kui jahutamise võimalusi, on õhksoojuspumbad mitmekülgsed, kulutõhusad ja keskkonnasõbralikud valikud mugava sisekliima säilitamiseks. Õhksoojuspumbad on seadmed, mis kanduvad soojust ühest kohast teise kasutades külmutustehnoloogiat. Nad suudavad välisõhust soojust ammutada ja seda sisse kanda, pakkudes soojust külmematel kuudel. Vastupidiselt suudavad nad soojematel kuudel kodu sisemusest soojust eemaldada, toimides nagu

Dropdown

kõik artiklid

Ultimaatne juhend oma kliimaseadme hooldamiseks

Kliimaseadme hooldamine on hädavajalik selle efektiivseks töötamiseks, pikemaks elueaks ja energiakulude vähendamiseks. See juhend aitab teil läbi viia olulisi
ssb.ee
Kliimaseadme hooldamine on hädavajalik selle efektiivseks töötamiseks, pikemaks elueaks ja energiakulude vähendamiseks. See juhend aitab teil läbi viia olulisi hooldustoiminguid, mis aitavad teil neid eesmärke saavutada. Kliimaseadme tööpõhimõtte mõistmine Enne hooldusega alustamist on oluline mõista erinevaid kliimaseadmete tüüpe, nagu split-süsteemid, keskkliimaseadmed ja kaasaskantavad üksused, ning kuidas need võivad vajada erinevaid hooldusviise. Kliimaseadmed töötavad, eemaldades soojust ja niiskust ruumi õhust. See protsess hõlmab külmaainet, radiaatoreid ja kompressorit, mis kõik

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.