Rohkema info nägemiseks:

BLUE PIGGY OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 241; jälgijaid - 4. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BLUE PIGGY OÜ kohta arvamuslugu!"

BLUE PIGGY OÜ hetkeolukord

Juba 241 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 4 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Kavandatavad tegevused omakapitali taastamiseks:

Projekti lõpuleviimine: Kavandatav suur projekt, mille programmeerimine on lõpule jõudmas, on meie jaoks oluline verstapost omakapitali taastamisel. Selle projekti edukas lõpuleviimine toob kaasa uusi tulusid ja kliente, mis omakorda suurendab meie omakapitali.

Kulude optimeerimine: Oleme juba alustanud põhjalikku kulude analüüsi ning identifitseerinud võimalusi kulude optimeerimiseks. Planeerime rakendada meetmeid, mis aitavad meil vähendada mittevajalikke kulusid ja paremini suunata ressursse kasumlikumatele tegevustele. See aitab meil suurendada kasumlikkust ning seeläbi omakapitali kasvatada.

Turunduse ja müügi tugevdamine: Klientide arvu suurendamine ja müügitulu kasvatamine on olulised faktorid omakapitali taastamisel.

Seepärast kavandame turunduse ja müügiga seotud tegevuste intensiivistamist. Panustame suuremale turundusbudžetile, tõhustame digitaalset turundust ning teeme jõupingutusi uute klientide ligimeelitamiseks ja olemasolevate klientide hoidmiseks.

Finantsjuhtimise täiustamine: Omakapitali taastamiseks on oluline tugevdada meie finantsjuhtimist. Planeerime täiustada finantsaruandluse süsteeme ja protsesse, mis aitavad meil paremini jälgida ettevõtte rahavoogusid, kulude ja tulude suhet ning optimeerida kapitali struktuuri.

Efektiivne finantsjuhtimine aitab meil teha paremaid otsuseid, suurendada tulusid ja taastada omakapitali.

BLUE PIGGY OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.