Rohkema info nägemiseks:

ASLUK OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme arenenud lukusüsteemide ja juurdepääsukontrollide müügi, paigalduse ja hooldusega, pakkudes turvalahendusi nii kaubanduslikele kui ka elukondlikele objektidele.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus ohutus ja usaldusväärsus on meie pärandi alustalad. ASLUK OÜ pole pelgalt lukud ja võtmed – meie pühendumus seisneb teie vara ja ruumide turvalisuse tagamises. Alates ettevõtte asutamisest oleme keskendunud turvalahenduste meisterlikkusele, pakkudes erinevate vajaduste jaoks kaasaegseid lukusüsteeme ja juurdepääsukontrolle.

Meie missioon on selge ja sisukas: "Meie spetsialiteediks on arenenud lukusüsteemide ja juurdepääsukontrollide müük, paigaldus ja hooldus erinevat tüüpi objektides." See missioon suunab meid pakkuma kõrgeimat kvaliteeti igas mehhanismis ja teenuses, mida pakume. Olgu tegemist ehitus- ja kinnisvarasektori suurprojektide või teie kodu individuaalsete turvavajadustega, me garanteerime, et iga meie paigaldatud lukk ja juurdepääsusüsteem on meie kompetentsi ja oskusteabe tunnistus.

Meie teenuste hulka kuuluvad lukkude müük ja paigaldus, lukkude hooldus ning fonosüsteemide müük, hooldus ja paigaldus. Oleme pühendunud kõigi teie turvavajaduste lahendamisele. Pakume spetsiaalseid lahendusi ka hotellidele, tagades, et külalislahkuse sektoris kasutatakse kõige usaldusväärsemaid turvasüsteeme. Äriklientidele pakume elektrooniliste võtmekappide müüki ja paigaldust, juurdepääsusüsteemide ja elektriliste lukustuste paigaldust, mis tagavad kontrollitud juurdepääsu ja suurema turvalisuse.

See peegeldab meie pühendumust pakkuda mitte ainult kõrgetasemelisi turvalahendusi, vaid ka luua usaldusväärseid suhteid iga kliendiga. Me mõistame, et igas turvasüsteemis on usaldus esmatähtis ning me töötame pidevalt selle nimel, et tugevdada seda usaldust igas kontaktis ja koostöös.

Tule meiega kaasa teekonnale, mille eesmärk on luua turvalisemaid keskkondi – üks lukk korraga. ASLUK OÜ-ga ei osta te lihtsalt toodet; te investeerite usaldusväärsesse ja vastupidavasse turvalahendusse, mis kestab läbi aja.

Kontakt  

ASLUK OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Kaupo T.

Kiire ja professionaalne paigaldus, väga rahul tulemusega.

- Tanel S.

Suurepärane teenindus ja kvaliteetsed lukusüsteemid.

- Siiri P.

Asjatundlik nõustamine ja paigaldus, töö tehtud tähtaegselt.

ASLUK OÜ tegevusaruanne 2023

Asluk OÜ põhitegevus oli 2023. aastal lukusüsteemide müük, hooldus ja paigaldus. Töötajaid antud ettevõttes on alaliselt ainult üks, kuid lisatööjõuna värvati ka üks isik tähtajaliselt . Ettevõte teenis kasumit 40196 eurot. Põhivarasse aruande aastal investeeringuid ei tehtud, kuid järgmise aasta alguses on plaanis teha ka üks investeering kinnisvara näol. Järgneval 2024. majandusaastal on plaanis jätkata suuresti samal tegevusalal, prognoositav käibe tõus on 0-10%.

Dropdown

kõik artiklid

Miks on oluline oma kinnisvara lukusüsteeme täna uuendada?

Turvalisus ei ole luksus; see on vajadus. Ajastul, kus varavastased kuriteod on levinud, on äärmiselt oluline tagada oma kaubandus- või elukondliku kinnisvara t
ssb.ee
Turvalisus ei ole luksus; see on vajadus. Ajastul, kus varavastased kuriteod on levinud, on äärmiselt oluline tagada oma kaubandus- või elukondliku kinnisvara turvalisus. Lukkude uuendamine on kriitiline samm oma kaitse tugevdamisel volitamata juurdepääsu vastu. Siin on viis veenvat põhjust, miks peaksite kaaluma oma lukkude uuendamist juba täna. Täiustatud turvalisus Traditsioonilised lukud võivad aja jooksul muutuda haavatavaks. Kulumine ning kokkupuude ilmastikutingimustega võivad nende mehhanisme nõrgestada. Lisaks on vanemad lukud tihti lihtsamini avatavad või ületatavad, muutes need

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.