Rohkema info nägemiseks:

PEEGEL JA PARTNERID OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1208; jälgijaid - 3. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta PEEGEL JA PARTNERID kohta arvamuslugu!"

PEEGEL JA PARTNERID OÜ hetkeolukord

Juba 1208 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 3 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Peegel ja Partnerid OÜ on 2010. aastal asutatud kommunikatsioonibüroo, mis keskendub oma klientidele strateegilise kommunikatsiooni, valitsussuhete, kriisikommunikatsiooni ja meediasuhete alase nõustamisteenuse ning brändi ja turundusega seotud arendustegevuste pakkumisele.

Kliendid

Peegel ja Partnerid klientideks on mitmed Eesti ja rahvusvahelisel kapitalil põhinevad ning oma valdkonnas liidrite hulka kuuluvad ettevõtted.

Klientide tegevusvaldkondadest tasub esile tõstmist IKT, tervishoid ja tööstus. Samuti on Peegel ja Partnerid erinevate projektide raames aastate jooksul nõustanud ja koolitanud kümneid avaliku ja mittetulundussektori organisatsioone.

2022. aasta kokkuvõte

Kokkuvõttes oli 2022. majandusaasta kommunikatsioonibüroo Peegel ja Partnerid jaoks oodatust mõnevõrra keerulisem, osaliselt mõjutas ettevõtte tegevust ka Venemaa poolt Ukraina vastu alutatud sõda ja sellest tulenevalt raskesti prognoositav julgeolekuolukord. Siiski õnnestus ettevõttel säilitada olemasolev kliendibaas ning ettevõte püsis kasumlik.

Plaanid 2023. aastaks

Ettevõtte 2023. aasta äritegevust mõjutab jätkuvalt Venemaa poolt Ukraina vastu alustatud sõjast tekkinud raskesti prognoositav julgeoleku ja majandusolukord nii Eestis kui ka laiemalt Euroopas. See keeruline olukord pakub nii väljakutseid kui ka võimalusi, arvestades et Peegel ja

Partnerid on Ukrainas erinevaid strateegilise kommunikatsiooni projekte ellu viinud juba alates 2016. aastast ning ka mõned ettevõtte kliendid on

Ukraina suunal aktiivsed. Tervikuna pingutab ettevõte 2023. aastal selle nimel, et püsida jätkuvalt kasumlik ja elujõuline ning kasvatada ka ärimahtusid.

PEEGEL JA PARTNERID OÜ kontaktid

Koostööpartnerid

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.