Rohkema info nägemiseks:

COPCAT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme taimede hooldamise ja haljastusteenustega.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

Tere tulemast maailma, kus rohelus lokkab ja ilu õitseb. COPCAT OÜ juures ei ole me lihtsalt taimede pärast; me loome elavaid, hingavaid ruume, mis resoneerivad looduse harmooniaga. Meie missioon on lihtne: Pakume terviklikke sise- ja välisaiandusteenuseid, planeerimisest teostuseni ning hoolduseni. Rohelise puudutusega toome elu teie kodu- ja kontoriruumidesse, luues keskkondi, mis inspireerivad ja elustavad.

Meie teekond algas kirg aianduse vastu ja visiooniga integreerida loodus igapäevaelu kõigisse aspektidesse. Me usume, et iga leht, iga lill, iga murututt kannab endas kasvu ja täiuslikkuse potentsiaali. Seetõttu on meie lõppsõna, "Iga lehega kasvav täiuslikkus!", rohkem kui lihtsalt sõnad - see on pühendumus pakkuda teie rohealadele kõrgeimat teeninduse ja hoolitsuse kvaliteeti.

Meie teenuste valik on loodud rahuldama kõiki teie aiandusvajadusi:

Siseruumide haljastus: Planeerimisest taimede valiku, kohaletoimetamise ja hoolduseni tagame, et teie siseruumid oleksid elavad ja täis elu. Aia planeerimine ja kujundamine: Loome hoolika planeerimise ja teostusega imelisi välialasid, sealhulgas kivitaimede, maitsetaimede ja konteineriaedade rajamist. Muru- ja mullateenused: Meie oskuste hulka kuulub muru niitmine, trimmerdamine, mulla planeerimine ja ettevalmistamine, tagades teie maapinna laitmatu ja tervisliku seisundi. Puude ja põõsaste hooldus: Puude lõikamisest ja võrade kujundamisest ohtlike puude langetamiseni - kõik see toimub meil täpsuse ja hoolitsusega. Ajutine taimede hooldus: Lähete linnast välja? Me hoolitseme teie taimede eest meie reisihooldusteenustega.

Meie oskuslikke aednikke, keda juhib kogenud aiandusteadlane Maie Steinfeld, toob igasse projekti rikkaliku teadmiste ja oskuste pagasi. Oleme uhked oma võime üle muuta iga ruum lopsakaks oaasiks, olgu see siis hubane nurgake teie kodus või avar aed teie töökohas.

COPCAT OÜ juures mõistame, et suurepärase teenuse olemus peitub detailides. Seetõttu oleme pühendunud pakkuma isikupärastatud lahendusi, mis vastavad teie konkreetsetele vajadustele. Meie pühendumus jätkusuutlikkusele ja keskkonnasõbralikele tavadele tähendab, et meid valides valite ka parema tuleviku meie planeedile.

Alustage teekonda rohelisematele karjamaadele meiega. Kasvatame koos ilu ja jätkusuutlikkust. Võtke meiega ühendust täna, et kogeda looduse muutvat jõudu.

Kontakt

COPCAT OÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Mari S.

Suurepärane teenindus ja imeline tulemus! Täname, et muutsite meie aia nii kauniks.

- Jaan P.

Väga meeldiv kogemus! Aitäh professionaalse ja sõbraliku suhtumise eest.

- Kristiina T.

Kvaliteetne teenus ja meeldivad töötajad. Soovitan kõigile!

Kuidas saada aru oma aia ruumilistest ja valgustingimustest?

Oma unistuste aia loomine on kujutlusvõime, disaini ja kasvatamise teekond. Olgu tegemist nullist alustamise või olemasoleva ruumi ümberkujundamisega, protsess võib olla sama tasuv kui tulemus. Siin on viis olulist nõuannet, mis aitavad teil oma unistuste aia planeerida ja teostada. Oma ruumi mõistmine Alustage olemasoleva ruumi hindamisest. Mõõtke ala ja pange tähele olemasolevaid funktsioone, mis võivad teie disaini mõjutada. Mõõtmete mõistmine aitab teil oma aia plaane õigesti skaalale seada. Jälgige päeva jooksul päikesevalguse ja varju mustreid. See teadmine on oluline taimede

Dropdown

kõik artiklid

Milliseid füüsilise tervise eeliseid pakub sisemaastik tööruumides?

Sisemaastik, tuntud ka kui interjööri maastikukujundus ja taimestik, hõlmab taimede ja looduslike elementide kujundamist, paigutamist ja hooldamist siseruumides
ssb.ee
Sisemaastik, tuntud ka kui interjööri maastikukujundus ja taimestik, hõlmab taimede ja looduslike elementide kujundamist, paigutamist ja hooldamist siseruumides. See on praktika, mis mitte ainult ei muuda ruume ilusamaks, vaid aitab kaasa ka seal viibivate inimeste tervisele ja heaolule. Tänapäeva kiiretempolises ja tihti digikeskses töökeskkonnas loob looduse elementide siseruumidesse toomine vajaliku silla loodusmaailma. Sisemaastik töökohal on muutumas oluliseks osaks kaasaegse kontori disainis, peegeldades ettevõtte pühendumust jätkusuutlikkusele ja töötajate heaolule. Psühholoogilised

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.