Rohkema info nägemiseks:

JP GROUP OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 568; jälgijaid - 2. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta JP GROUP OÜ kohta arvamuslugu!"

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

JP Group OÜ on mitmekülgseid lahendusi pakkuv ettevõte, mille eesmärk on aidata klientidel saavutada oma ärieesmärgid ja parimad tulemused. Pakume laia valikut teenuseid alates strateegilisest nõustamisest kuni tehnoloogiliste lahendusteni, mis aitavad ettevõtetel kasvada ja areneda.

Meie meeskond koosneb kogenud spetsialistidest, kellel on põhjalikud teadmised ja kogemused erinevates valdkondades. Oleme pühendunud kvaliteetse teenuse pakkumisele ja keskendume kliendi vajadustele parimate lahenduste leidmiseks. Pakume teenuseid nii kohalikele kui rahvusvahelistele ettevõtetele, olles usaldusväärne partner igas etapis – alates esialgsest planeerimisest ja strateegia väljatöötamisest kuni projekti elluviimise ja järelhoolduseni.

JP Group OÜ-l on tugev rõhk uuenduslikel lahendustel ja me kasutame kaasaegseid tehnoloogiaid, et pakkuda oma klientidele efektiivseid ja kulutõhusaid lahendusi. Meie teenuste hulka kuuluvad näiteks ärikonsultatsioonid, tehnoloogilised lahendused, turundusstrateegiad ja projektijuhtimine. Oleme siin, et toetada teie ettevõtte edu ja aidata teil saavutada oma ambitsioonikaid eesmärke.

JP GROUP OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.