Rohkema info nägemiseks:

BLN CONSULTING OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 1248; jälgijaid - 6. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta BLN CONSULTING OÜ kohta arvamuslugu!"

BLN CONSULTING OÜ hetkeolukord

Juba 1248 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 6 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 4,3 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

BLN Consulting on mitmekülgne konsultatsiooniettevõtte, mille teenused on suunatud erinevate tööstusharude projektide ellu viimiseks Euroopas ja SRÜs.

Ettevõtte põhilised tegevussuunad 2022. aastal olid: 1. Mitmeliigiline logistika, kaasaarvatud transpordilogistilised teenused (autoveod, laevaveod), tollivormistus, konsultatsioonid logistika küsimustes.

Põhilised mitmeliigigilise logistika osakonna teenused 2022. aastal olid autoveod ja konsultatsioonid.

2. Ecotechnologies osakond 2022.a oli koostöös OFRU teostatud kuus projekti Eestis ja Euroopas. Venjakob ja BLN Consulting teostas menukalt tehnilise dokumentatsiooni koostamine ja paigaldamisele ettevalmistamine saastunud õhu puhastamise projektile Tartus (trükikoda; 35 000 m³/tunnis). Koos Fluid Solutionsiga oli lõpetanud Kasahstanis asuva Evooili õlisegamistehase kontseptuaalne projekt.

3. Tegevuste laiendamine

Põhirõhk 2022. aasta teisel poolel pandi Euroopa tegevusvaldkondade arendamisele, sealhulgas kaupade tarnimisele

Euroopa Liidu piires ning keskkonnatehnoloogia osakonna ettevalmistamisele intensiivseks tööks Ida-Euroopas.

2022. aasta peasündmus BLN Consultingule oli koostöö algus PGI Holdinguga (www.platskat.eu). Külma plasma katalüüsi tehnoloogia õhu puhastamiseks pakub erilist huvi energiaressursside nappuse ja kõrge hinna ajal. Projekt

Pärnus Rapala tehases lõppes edukalt ja Riia tehase jaoks alustati konteinertüüpi õhupuhastussüsteemi tootmist.

Esile tasub tõsta ka edukat koostööd SGM-iga Tartust õhukanalite ja seadmete paigalduse ning metallkonstruktsioonide tootmise vallas.

OÜ BLN Consulting 2022.aasta majandustegevuse resultaat oli positivne. Majandusaasta kasum moodustas 50 137 euro.

Äriühingu juhatus koosnes 2 liikmest, kes on tegevjuhid.

Majandusaasta müügitulu oli 916 320 euro.

Bilansimaht majandusaasta lõpus oli 296 199 euro.

2023. aastal on ettevõtte BLN Consulting arengustrateegia eesmärgiks mitmekesistada tarnijaid ja kliente, laiendada tootevalikut ning arendada uusi valdkondi, samuti parandada tegevuse tõhusust, kasutades selleks kaasaegseid kommunikatsioonivahendeid ja uue meedia võimalusi.

BLN CONSULTING OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.