Rohkema info nägemiseks:

ILIADA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 183; jälgijaid - 1. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta ILIADA OÜ kohta arvamuslugu!"

ILIADA OÜ hetkeolukord

Juba 183 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 1 Storybooki kasutaja. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 3,2 punktiga ja kommenteeritud 1 kord.

Tegevusaruanne 2022

Firma tegeleb ettevõtlusega 2010. aastat. Tegevuse põhiala – meditsiiniline teenindamine. Ettevõte turustab oma 2022. aastal jätkis OÜ Iliada äritegevuse mahtude stabiilne kasv. Astuti samme ettevõtte äritegevuse perspektiivi edasiseks kindlustamiseks. 2021 aastal moodustas OÜ

Iliada müügitulu ja muud tulud 27 197 euro. Aruandeaastal investeeriti materiaalsesse põhivarasse kokku 363 388 eurot. Firma netto vara on norm. OÜ Iliada juhatus koosneb üks liikmest. Käesoleval ajal äritegevuse on võimalik. OÜ Iliada põhieesmärgiks järgmisel majandusaastal on toodete täiustamise kaudu ettevõtte turupositsiooni säilitamine ja kindlustamine olemasolevatel turgudel.

ILIADA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.