Rohkema info nägemiseks:

1CREDIT NARVA OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 740; jälgijaid - 31. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta 1CREDIT NARVA OÜ kohta arvamuslugu!"

1CREDIT NARVA OÜ hetkeolukord

Juba 740 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 31 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühing 1Credit Narva põhitegevusalaks oli 2022. majandusaastal laenuportfelli haldamine ja finantseerimislahenduste pakkumine juriidilistele isikutele.

1Credit Narva varade maht ulatus 31.12.2022 seisuga 555 tuhande euroni, suurenedes võrreldes eelmise aastaga 8%. Nõuded klientide vastu moodustasid 2022. aasta lõpu seisuga 91% ettevõtte varadest. Laenunõuete allahindluse reservi moodustamiseks 2022. aastal vajadus puudus.

Osaühing 1Credit Narva tulud põhitegevusest olid 2022. aastal 42 tuhat eurot, kasvades võrreldes eelmise majandusaastaga 11%.

Majandusaasta lõppes 40 tuhande eurose kasumiga, mis on 6% võrra suurem kui eelmisel majandusaastal.

Kuna 1Credit Narva tegevuskulud on madalad ning kohustised puuduvad, siis saab ettevõtte tegevust lugeda efektiivseks.

Osaühing 1Credit Narva jätkab eeloleval majandusaastal oma senisel tegevusalal. Eesmärgiks on jätkata olemasoleva kliendiportfelli kvaliteetse teenindamisega ja finantseerimisteenuse pakkumisega juriidilistele isikutele.

1CREDIT NARVA OÜ kontaktid

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.