Rohkema info nägemiseks:

NEWDEVELOPMENT OÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Ärimeedialehel külastusi - 585; jälgijaid - 11. Arvustusi - 4; Artikleid 1+ "Kirjuta NEWDEVELOPMENT OÜ kohta arvamuslugu!"

NEWDEVELOPMENT OÜ hetkeolukord

Juba 585 inimeseni on jõudnud selle ettevõtte bränding ja tema tegevusi jälgib 11 Storybooki kasutajat. Keskmiselt on ettevõtet hinnatud 2,5 punktiga aga kommenteeritud ei ole.

Tegevusaruanne 2022

Osaühingu tegevusaladeks on kinnisvaraarendusprojektide teostus sh. kinnistute müük. NewDevelopment OÜ asutati 15. oktoobril 2010. aastal.

Kuni 2015. aasta detsembrini kandis ettevõte nime NCC Property Development OÜ. 2018. aastal toimus muudatus omanike koosseisus.

NewDevelopment OÜ-le kuulus kinnistu Tallinna vahetus läheduses, Tartu mnt ääres, Lookivil. Kinnistul oli kehtiv detailplaneering, mis võimaldas ca 13 500 m2 pinnaga logistikakeskuse rajamist. 2015. aastal kinnistu müüdi. Alates 2016 aastast ettevõttes aktiivset majandustegevust toimunud ei ole.

Ettevõtte tegevus ja juhtimine aastal 2022 toimus juhatuse liikme poolt. 2022. aastal juhatuse liikmele tasu ei makstud, palgalisi töötajai ei olnud

Dropdown

kõik artiklid

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.