Rohkema info nägemiseks:

KÄMBI AUTO UÜ

Ärimeedia ja uudisvoog
?
Tegeleme rendiautode pakkumisega, pakkudes praktilisi ja mugavaid mahtuniversaale, mis muutuvad hetkega kaubikuteks.

Meie ettevõtte lugu

?

Ettevōtte juhtkond, meeskond ja kontaktid

Ettevõtte lugu

KÄMBI AUTO UÜ on innovaatiline Eesti ettevõte, mis pakub kaasaegseid ja keskkonnasõbralikke rendiautosid, varustatud bensiinigaasi süsteemidega. Spetsialiseerudes mahtuniversaalide rendile, nagu näiteks Renault Espace ja sarnased mudelid, on KÄMBI AUTO UÜ suunatud nii era- kui ka äriklientidele, kes vajavad suuremat sõidukit. Ettevõtte valikus olevad sõidukid paistavad silma oma mitmekülgsusega – tänu kergesti eemaldatavatele istmetele saab mahtuniversaalist hetkega muuta kaubiku, mis muudab nende sõidukid äärmiselt praktiliseks erinevateks kasutusvajadusteks.

Mahtuniversaal hetkega kaubikuks on loosung, mis peegeldab täpselt ettevõtte sõidukite ainulaadset funktsionaalsust. KÄMBI AUTO UÜ masinapark koosneb peamiselt automaatkäigukastiga sõidukitest (80% autodest), mis tagavad lihtsama ja mugavama sõidukogemuse. Lisaks sellele on enamusel autodest ka istmesoojendused, pakkudes lisamugavust külmadel Eesti talvedel. Kõik rendiautod on kaetud kasko kindlustusega, mis tagab kindlustunde igas olukorras.

Kliendid ei pea muretsema ka ootamatute olukordade pärast teel, sest KÄMBI AUTO UÜ pakub igale autole kaasa 24/7 autoabi teenuse, mis on alati valmis kiiresti reageerima ja pakkuma vajalikku abi. Lisaks sellele saavad kliendid kasutada sooduskaarti, mis võimaldab tankida kõikides Eesti tanklakettides soodsamalt – see lisab renditeenusele veelgi väärtust ja aitab klientidel kulusid kokku hoida.

PK&C OÜ on KÄMBI AUTO UÜ-ga seotud ettevõte, mis tegutseb täiesti erinevas valdkonnas, kuid samas jagab samu väärtusi kvaliteedi ja kliendi rahulolu osas. PK&C OÜ tegeleb roostevabast terasest korstnate, korstnahülsside ja moodulkorstnate valmistamise ja paigaldamisega. Ettevõtte pikaajaline kogemus ja kvalifitseeritud spetsialistid tagavad kõrgeima kvaliteedi ja parima hinna-kvaliteedi suhte, olles tuntud usaldusväärsete ja vastupidavate lahenduste poolest kogu Eestis.

Olgugi, et KÄMBI AUTO UÜ ja PK&C OÜ tegutsevad täiesti erinevates sektorites, ühendab neid ühine visioon – pakkuda oma klientidele parimat teenindust ja usaldusväärseid lahendusi. KÄMBI AUTO UÜ panustab rohelise mõtteviisi edendamisse läbi bensiinigaasi kasutamise ja multifunktsionaalsete sõidukite pakkumise, samal ajal kui PK&C UÜ tagab kodudele ja hoonetele ohutud ja vastupidavad korstnasüsteemid.

KÄMBI AUTO UÜ ja PK&C OÜ – kindlad lahendused nii teedel kui ka kodudes.

Kontakt



56488989

KÄMBI AUTO UÜ kontaktid

Mida kliendid arvavad?
?

Ettevõtte klientide arvamused

- Liina K.

Väga mugav ja paindlik teenus, autode kvaliteet ületas ootused. Soovitan!

- Tarmo P.

Mahtuniversaal oli ideaalne meie perepuhkuseks, kõik sujus suurepäraselt.

- Karel R.

Kiire ja asjalik teenindus, auto puhas ja hästi hooldatud. Jäime rahule.

Koostööpartnerid
?

Ettevõtte suurimad koostööpartnerid

EE- Eesti

KÄMBI AUTO UÜ tegevusaruanne 2023

Kämbi Auto UÜ on jätkuvalt tegutsev. Juhatuse liikmetasu ega töötasu aruandeaastal ei makstud.

Dropdown

kõik artiklid

Millised keskkonnaalased eelised kaasnevad auto rentimisega?

Tänapäeva kiire elutempo maailmas on auto rentimine muutunud populaarseks valikuks paljudele reisijatele, peredele ja äriprofessionaalidele. Kasvava nõudluse tõ
ssb.ee
Tänapäeva kiire elutempo maailmas on auto rentimine muutunud populaarseks valikuks paljudele reisijatele, peredele ja äriprofessionaalidele. Kasvava nõudluse tõttu kulutõhusate ja keskkonnasõbralike reisilahenduste järele on auto rentimine gaasiühikutega kujunenud eelistatud valikuks. KÄMBI AUTO ÜÜ pakub ainulaadset teenust, mis ühendab auto rentimise mugavuse gaasiühikute eelistega, pakkudes ideaalset lahendust neile, kes otsivad tõhusust ja taskukohasust. Gaasiühikute rentimise kulutõhusus Üks peamisi eeliseid auto rentimisel gaasiühikutega on selle pakutav kulutõhusus. Eelarveteadlikele

Kas oled kindel, et soovid artikli kustutada?

Loader

Pildid ja fotod

Ettevõtte referentsid ja brändipildid

?
image
image
image
image

Loader

App Ad

Storybook Chrome laiendus

Storybooki laiendus ütleb Sulle, mis firma veebilehel Sa parajasti viibid ja kui usaldusväärne see firma täna on. laadi laiendus alla

Näed helistaja tausta! Storybooki Äpp toob Sinuni otsekontaktid 400 000 Eesti ettevõtte ja isikute kohta (juhid, ametnikud). Andmed on rikastatud maksevõime ja finantsinfoga.